Sabri Groove Fitness & SPA Berceni

Activitati pentru copii

...
Dans modern

Dansul modern este un stil de dans necunoscut la noi în tara, chiar si pentru cei din sfera dansului carora li se pare o notiune destul de vaga. Acesta apare chiar la începutul secolului XX, aproape concomitent în Statele Unite, datorita Isadorei Duncan, lui Loie Fuller, Ruth Saint Denis si în Germania, odata cu Rudolf von Laban si Mary Wigman.

Folosind cele mai distractive moduri de descarcare prin ritm si miscare a sentimentelor si trairilor, cursurile de dans se adreseaza tuturor, de la dansatorul care îsi doreste performanta, la cursantii care doresc sa danseze pur si simplu pentru distractie si recreere. Timp de doua ore, cursantii beneficiaza de programul complex, ce cuprinde: exercitii pentru flexibilitate si mobilitate, elemente de baza de gimnastica, exercitii pentru îmbunatatirea tinutei si, bineînteles, coregrafii variate.

Cum îi ajuta dansul pe copii?

În primul rând, le întareste musculatura si îmbunatateste postura. Din punct de vedere emotional, dansul înlatura timiditatea, copiii recunosc apartenenta la un grup, le insufla disciplina, iar toate acestea se fac într-un mediu controlat, dar creativ. Dansatorul Broadway, coregraful si instructorul fitness Joseph Corella spune ca latura artistica a dansului ofera copiilor posibilitatea de a învata sa vorbeasca o alta limba: limba miscarii.

...
Karate

Sportul karate ajuta la o dezvoltare armonioasa a copilului, dobândirea unor calitati si aptitudini ce tin de respect, încredere în sine, curaj, învingerea timiditatii, disciplina, competitivitate si non violenta.

În ce consta cursul de karate: initiere în autoaparare, competitii si medalii, jocuri, examene de centura, stagii, cantonamente. Durata unui antrenament este de o ora, de doua ori pe saptam?na.

Antrenor: Andrescu Florentina Madalina, centura neagra 1 DAN.

Experienta profesionala

Diploma Instructor Sportiv disciplina Karate modern acordata de Centru National de Formare si Perfectionare a Antrenorilor, an 2015.

Titulatura de Maestru Emerit al Sportului, Ramura de sport karate acordata de catre Ministerului Tineretului si Sportului, an 2015.

Absolventa a Facultatii de Educatie Fizica si Sport, an 2019.

Motto-uri: “Karate pentru educatia copilului tau” si  “Minte sanatoasa în corp sanatos!”

 
Pentru o buna organizare si rezultate optime vârsta copiilor trebuie sa fie între 6 si 12 ani.