SD Prestige - Concesionar si reparator agreat Citroen, Bucuresti

Concesionar CITROEN

...
Autoturism CITROEN C1

CITROEN C1 CITROEN C1 este o explozie de energie ascunsa sub capota unei masini compacte de 3,43 m. Cei 4 pasageri ai modelului C1 vor avea parte de o experienta placuta, fara compromisuri la nivelul calitatii si mai ales la cel al sigurantei. Disponibil in versiuni cu 3 si 5 usi, CITROEN C1 dispune de 2 motorizari (68 CP benzina si 55 CP diesel) cu consum si emisii de CO2 reduse, cutie manuala sau automata. CITROEN C1 - Siguranta fara compromisuri Noul CITROEN C1 are o tinuta de drum excelenta atat in oras cat si in afara acestuia. Acest lucru se datoreaza in principal elementelor de siguranta exceptionale incorporate de mini-vedeta CITROEN: discuri ventilate pe fata, airbag-uri pentru sofer si pasager in echiparea standard, ABS, EBD, CSC (Cornering Stability Control) pentru a mentine tinuta autovehiculul in viraje in momentul franarii. Ca si celelalte modele CITROEN, C1 se afla printre liderii segmentului sau de piata in materie de siguranta, lucru dovedit de cele 4 stele obtinute in testele EuroNCAP. CITROEN C1 - Pret redus de achizitie si intretinere Modelul CITROEN C 1 este comercializat la un pret moderat, fiind si ieftin de intretinut datorita costurilor reduse pentru reparatii si a consumului de carburant mic. Motorul pe benzina (1.0i si cutie de viteze manuala sau SensoDrive) si diesel (55 CP HDi) sunt ideale pentru traficul urban, dar suficient de puternice pentru a putea fi folosite si pe sosele. Ambele motorizari au emisii de CO2 extrem de reduse, de doar 109g CO2/km.

...
Autoturism CITROEN C2

CITROEN C2 Modelul CITROEN C2 este un hatchback care se remarca prin designul original si prin functionalitate. Un model din clasa supermini, dinamic, in 3 usi si cu echipamente de ultima ora, modelul C2 este o provocare pentru condusul atat in oras cat si in afara acestuia. CITROEN C2 - Caracter puternic Modelul CITROEN C2 exprima vitalitate prin stilul sau exterior si prin personalitatea puternica. Partea din fata a modelului C2, care a primit un facelift in 2008 este focusata pe aceste atribute si promoveaza linii puternic delimitate. Designul noii grile a radiatorului - care contine aceleasi elemente de marca - continua linia imprimata si ofera autovehiculului un aer de putere si un plus de eleganta. La interior, C2 vine cu un nou design de bord care imbunatateste vizibil aspectul general al habitaclului. Pentru modelul C2 puteti opta intre tapiserii din piele sau din tesatura care vor adauga un aer high-class interiorului. CITROEN C2 - Etalon pentru siguranta CITROEN C 2 combina placerea de a conduce cu standarde ridicate de protectie. Masurile de siguranta includ ABS, asistenta la franarea in caz de urgenta, pana la 6 airbaguri frontale, laterale si cortina, ESP (in standard, pentr versiunile de motorizari 1.4i, 1.6i 16V si HDi 110). Mai mult, rezultatele modelului C2 la testele de impact EuroNCAP - unde a obtinut 4 stele si 29 puncte - au confirmat calitatile autovehiculului in materie de siguranta a pasagerilor. Modelul C2 este disponibil intr-o gama de 3 motorizari: 75 CP 1.4i, 110 CP 1.6i 16V si 125 CP 1.6i 16V. Motorul 110 CP 1.6i 16V poate fi asociat la cutia automata SensoDrive.

...
Autoturism CITROEN C3

Aspectul usor de remarcat al modelului C3 a contribuit din plin la succesul carierei sale, inceputa in martie 2002. Architectura inalta si liniile rotunde transforma noul C3 intr-un autovehicul spatios, accesibil si luminos, pregatit pentru cele mai bune conditii de transport. CITROEN C3 - Gama larga de motorizari Gama C3 este disponibila in 7 variante de motorizare: 4 motoare pe benzina: 61 CP 1.1i, 75 CP 1.4i, 90 CP 1.4i 16V and 110 CP 1.6i 16V - si 3 diesel: HDi 70, HDi 92 si HDi 110 dotat cu filtru de particule. Cutia de viteze SensoDrive este disponibila pentru modelele HDi 70 diesel, si pentru motoarele pe benzina 90Â CP 1.4i 16V, 110 CP 1.6i 16V. Cutia de viteze automata este disponibila pentru motorul 1.6i 16V. Doua versiuni de C3, C3 Stop & Start si C3 1.4i CNG (GPL), beneficiaza de consum de combustibil si emisii de CO2 scazute. CITROEN C3 - Masuri de siguranta de cel mai inalt nivel Modelul CITROEN C 3 are numeroase masuri de siguranta active si pasive de top. Cutia de viteze si sistemul de directie ofera o tinuta de drum precisa ce permite raspunsuri extrem de rapide la comenzi, in timp ce sistemul de franre include ABS, sistem electronic de distributie al franarii sau ESP. C3 este extrem de competitiv in ceea ce inseamna securitatea pasiva a pasagerului. Modelul CITROEN C3 este echipat cu 6 airbaguri, dintre care 2 cortina, centuri fata cu pretensionare pirotehnica, 3 centuri de siguranta pentru bancheta din spate cu 3 puncte de prindere sau sistem de control electric "child safety" pe bord. Autovehiculul a obtinut 4 stele la testele de siguranta EuroNCAP.

...
Autoturism CITROEN C3 Picasso

C3 Picasso Sarm diabolic C3 Picasso poarta amprenta creativitatii centrului de design CITROËN si se remarca prin stilul indraznet si structura inovatoare. Interiorul este foarte aerisit si spatios in comparatie cu dimensiunile exterioare compacte. Designul modular al noului model il face sa fie intuitiv si usor de folosit, transformandu-l intr-un vehicul versatil care satisface toate nevoile de calatorie si life style. Propulsat de o gama de motoare eficicente, economice si ecologice, CITROËN C3 Picasso ofera celui de la volan placerea si agilitatea pe care si-o doreste. CITROËN a reusit sa imbine in C3 Picasso calitatile in antiteza: rotund vs. patrat, forta vs. sarm, modernism vs. caracter retro, si volum generos vs. linii fluide pentru a crea un vehicul cu un stil ametitor si o personalitate aparte si atragatoare. Stilul si designul functional al noului C3 Picasso exprima scopul fundamental pentru care a fost creat acest vehicul: confortul pasagerilor in orice moment si in orice situatie. CITROËN C3 Picasso - mic la exterior, mare la interior Cu structura sa inovatoare, CITROËN C3 Picasso este foarte spatios in interior, in ciuda dimensiunilor exterioare foarte compacte. Cu o lungime de 4,08 m, 1,73 m latime si 1,62 m inaltime, partea din fata este surprinzator de scurta, iar spatele este aproape perfect vertical. Aceste proportii originale ofera tuturor pasagerilor un spatiu incredibil de mare. Si portbagajul lui CITROËN C3 PICASSO este la fel de spatios. Cu o capacitate de 500 litri, cu toate scaunele functionale, stabileste un nou standard pe acest segment. C3 Picasso da un nou sens expresiei „usor de utilizat” prin designul modular si intuitiv prin care se poate optimiza spatiul din interior intr-un timp record. Scaunele din spate au o marja de miscare independenta de peste 150 mm pentru a asigura confortul tuturor pasagerilor indiferent de forma sau marime. Scaunele pot fi rabatate cu o singura mana printr-o miscare foarte simpla, apasand clapeta din partea superioara a scaunelor spate. Combinat cu o podea mobila, aceasta functie ofera o suprafata de incarcare complet plata pana la primul rand de scaune. Lungimea de incarcare a lui CITROËN C3 PICASSO poate fi extinsa – la peste 2,41 m – prin plierea scaunul din dreapta fata la maximum.

...
Autoturism CITROEN C4

Citroen C4 Coupe Prezentat la Paris Motor Show 2004, modelul CITROEN C4 hatchback a suferit un redesign substantial in 2008. C4 hatchback a fost un succes imediat in segmentul autovehiculelor de clasa medie, prin echipamentele sale inovative in materie de securitate, elemente practice si confort la volan.

...
Autoturism CITROEN Xsara Picasso

Aparitia modelului Xsara Picasso in gama CITROËN a reprezentat un punct de referinta in renasterea creativa a marcii franceze. CITROËN Xsara Picasso a ramas extrem de popular, vanzarile sale inregistrand cifre foarte bune inca din momentul lansarii sale in ianuarie 2000.

Partea frontala a modelului Xsara Picasso exprima apartenenta sa la familia monovolumelor CITROËN, in timp ce linia alungita a geamurilor laterale si spatele o apropie ca si infatisare de un hatchback. Xsara Picasso se deosebeste astfel cu usurinta prin stil si aspect de celelalte autovehicule din segmentul sau.

Confortul pasagerilor a reprezentat dintotdeuna unul dintre aspectele cheie ale acestui model. Xsara Picasso are 4,27 m lungime, 1.75m latime si 1,63m inaltime cu o baza de 2,76m. Xsara Picasso a fost construit pentru a oferi un spatiu generos celor 5 pasageri si un portbagaj incapator, de 550 dm3. Gama de motorizari pentru modelul Xsara Picasso este structurata in jurul a patru modele: 2 pe benzina (110 CP 1.6i 16V si cutie de viteze manuala cu 5 trepte si 138 CP 2.0i 16V si cutie automata cu control secvential) si 2 diesel: noul HDi 92 si HDi 110 dotat cu filtru de particule, ambele disponibile cu o cutie manuala cu 5 trepte.

 CITROËN Xsara Picasso este un punct de referinta in ce priveste confortul si tinuta de drum din acest segment de monovolumelor compacte. Sasiul sau este cunoscut pentru echilibrul sau care sustine o tinuta de drum remarcabila.

 In ce privinta securitatii, Xsara Picasso este echipata, la produsele in serie, cu un cuplu limitat de schimbatorul de viteze, cu ABS si  activarea automată a luminilor de avertizare in cazul franarii excesive. Pentru alte versiuni, CITROËN Xsara Picasso este dotat cu ESP, asistenta de frânare de urgenţă (AFU) şi de tracţiune de control (ASR).

 În cele din urmă, la cel mai inalt nivel de echipare, CITROËN Xsara Picasso are două airbaguri frontale, doua laterale de protecţie de la cap şi torace, şi sistem de atasare Isofix pentru adaugarea scaunelor pentru copii in spate.

...
Autoturism CITROEN C5

Liniile imprimate pentru designul noului CITROËN C5 reflecta indrazneala si ambitia ce au fost puse in proiectul noului model C5. Noul CITROËN este o combinatie de eleganta si performanta, distinctie si vitalitate. Plafonul inalt si aripile pronuntate identifica noul CITROËN  C5 drept un autovehicul de prestigiu, iar ferestrele concave ii dau semnatura clasica CITROËN.

Intreaga structura a noului model CITROËN  C5 se bazeaza pe caracteristicile avansate implementate platformei C6, o adevarata referinta in materie de securitate. Echiparea standard ce include ABS, ESP si 9 airbaguri, plaseaza modelul C5 in varful clasei sale din punct de vedere al sigurantei active si pasive.

Nu in ultimul rand, sistemul CITROËN Emergency service, care este disponibil prin sistemul telematic NaviDrive, este implementat pentru a reduce timpul de contact cu ajutoarele in cazul unui accident, ajutand la cresterea sanselor de supravietuire.

...
Autoturism CITROEN C6

CITROEN C6 este un autovehicul ce apartine clasei de lux. Modelul C6 prezinta inglobeaza toate elementele vitale ale acestui segment - eleganta, tehnica de varf si prestigiu - si le combina cu valorile esentiale CITROEN, fara a se indeparta semnificativ de linia CITROEN. Toate aceste valori sunt exprimate prin tehnologie avantgardista, bazata pe stil unic si putere si avand ca scop confortul de prima clasa al pasagerilor.

 

CITROEN C6 - Motoare de mare performanta 

C6 este disponibil cu doua motorizari, ambele disponibile cu o cutie automata cu 6 trepte: 215 cp DIN 3.0i V6 si 208 cp DIN 2.7 V6 HDi DPFS. Aceste motoare dezvolta suficienta forta pentru a impresiona orice pasionat de automobile, dar in acelasi timp sunt sufiient de silentioase pentru a pastra nota de eleganta a modelului.

De la bun inceput C6 a fost creat pentru a fi lider in segmentul sau de piata la orice capitol. Siguranta este cu siguranta unul dintre cele mai importante aspecte ale unui automobil, asa ca CITROEN C6 acorda o deosebita atentie controlului autovehiculului si sigurantei pasagerilor. Masurile de securitate active si pasive includ ESP, o structura a caroseriei extrem de solida, 9 airbaguri - printre care si unul destinat genunchilor soferului - si tetiere active pentru scaunele din fata.

 

...
Autoturism CITROEN C-Crosser

Modelul C-Crosser, vedeta SUV (Sport Utility Vehicle) de la CITROËN, marcheaza continuarea expansiunii gamei de masini a producatorului francez. Modelul versatil si elegant are o tinuta de drum impecabila si motorizari de inalta clasa, amenintand segmentul masinilor de teren.

Calitatile noului model CITROËN C-Crosser sunt usor de observat datorita liniei desenate de caroserie ce exprima putere si vitalitate. Designul sofisticat transforma C-Crosser-ul intr-un autovehicul elegant, distins si atragator.  CITROËN C Crosser este noua alternativa in segmentul executiv, segment dedicat persoanelor ce doresc sa beneficieze de versatilitatea unui automobil dedicat libertatii si aventurii.

...
Autoturism CITROEN Nemo

CITROEN Nemo este un vehicul comercial compact, o masina inteligenta, economica si robusta. Prin dimensiunile sale compacte, Nemo este cea mai mica dintre masinile ce formeaza gama de autoutilitare a producatorului francez CITROEN. Lansat in prima parte a lui 2008, Nemo a fost proiectat pentru a putea transporta cu usurinta pe strazile congestionate ale oraselor mari.

CITROEN Nemo Combi - Compact si generos

Desi este un vehicul comercial compact, Nemo ofera capacitate de trasport mare, avand spatiu de depozitare de 2,5 m3 si o capacitate utila de 610 kg. Prin usile sale glisante mari de pe lateral, usile asimetrice din spate si pragul foarte jos, Nemo a fost proiectat pentru a putea fi un vehicul usor de incarcat si descarcat.

Nemo include ABS si airbag pentru sofer in dotare standard. In plus, pana la patru airbaguri suplimentare pot fi montate. (airbag pasager si airbaguri laterale). Pentru a satisface una din principalele griji ale utilizatorilor profesionisti, Nemo include o serie de functii menite sa protejeze bunurile transportate. Modelul Nemo este disponibil cu un sistem de blocare automata - activat cand vehiculul porneste - si cu functie de blocare selectiva, ce permite blocarea spatiului de transport al bunurilor independent de cabina.

...
Autoturism CITROEN Berlingo Combi

Noul CITROËN Berlingo aduce in prim plan importanta spatiului, proiectul de design modular si siguranta transportului de bunuri, cele mai importante aspecte pentru utilizatorii profesionisti. In plus, noul CITROËN Berlingo stabileste standarde inalte in materie de echipare, confort si siguranta, avand grija de pasageri si indeplinind necesitatile profesionale.

CITROËN Berlingo Combi - Vehicul practic 

Noul Berlingo are 4,38m lungime pentru versiunea scurta si 4,6m pentru versiunea lunga. CITROËN Berlingo ofera capacitate extinsa de transport, cu suficient spatiu pentru a transporta 2 Europaleti pozitionati unul in spatele celuilalt. Noul Berlingo are 3,3m3 spatiu pentru o capacitate utila de 625kg pentru versiunea scurta si 3,7m3 si 750 kg pentru versiunea lunga, o referinta in materie de segment van.

Cabina Extenso® ofera un plus de versatilitate modelului Berlingo. Cabina poate transporta 3 persoane pe bancheta din fata. Pentru a usura accesul la zona pentru marfa, Noul Berlingo este echipat cu usi glisante care reduc timpul si efortul la incarcarea si descarcarea bunurilor.

...
Utilitara CITROEN JUMPY

Noul CITROËN Jumpy reprezinta legatura dintre gama Berlingo si gama Jumper. Aduce clientilor o gama larga de optiuni in ceea ce priveste volumul, capacitatea utila si lungimea bunurilor incarcate. Jumpy este echipat cu inovatii tehnologice si multiple elemente dedicate confortului, manevrabilitatii si sigurantei. Construit pe aceste premise, Jumpy a convins clientii din segmentul sau de piata si a fost numit  „Van of the Year 2008".

Adaptat la flexibilitatea ceruta de consumatori, Citroen Jumpy  dispune de: volum de incarcare variabil, ceea ce inseamna ca noul Jumpy combina doua lungimi, doua ampatamente si doua tipuri de inaltime pentru caroserie. Din aceste combinatii rezulta un volum de incarcare intre 5 si 7m3. Capacitatea utila variaza intre 1 000 si 1 200kg. Noul Jumpy ofera suspensii auto-reglabile pe spate, ceea ce usureaza accesul in parcarile acoperite.

Categorii
Date de contact
0314378989
Sos. Berceni, nr. 249, sector 4, Bucuresti
Distribuie