SMART AUDIT SOLUTIONS

Consultanta

...
Audit

Auditarea situatiilor financiare.Asigurarea asistentei de specialitate in vederea retratarii conturilor anuale in conformitate cu Standardele Internationale de Raportare Financiare (IFRS) aplicabile in Romania. Aceste standarde cer ca noi sa planificam si sa efectuam auditul, in scopul de a obtine o asigurare rezonabila ca situatiile financiare nu contin denaturari semnificative. Un audit include examinarea, pe baza de teste, a dovezilor privind prezentarile de informatii din situatiile financiare. De asemenea, un audit include evaluarea principiilor contabile folosite si a estimarilor semnificative facute de catre conducere, precum si evaluarea prezentarii generale a situatiilor financiare. Auditul intern reprezinta activitatea de examinare obiectiva a ansamblului activitatilor entitatilor economice in scopul furnizarii unei evaluari independente a managementului riscului, controlului si proceselor de conducere a acestuia.

...
Consultanta financiar-contabila

Acest serviciu presupune acordarea de asistenta pentru organizarea departamentului financiar-contabil, a circuitului documentelor si a politicilor financiar-contabile; - intocmirea cashflow-ului ; - intocmirea bugetului de venituri si cheltuieli; - elaborarea documentatiei necesare pentru obtinerea de credite ; - analiza situatiilor creantelor si datoriilor.

...
Consultanta fiscala

Prin acest serviu ne ocupam de acordarea de asistenta pentru organizarea departamentului financiar-contabil, a circuitului documentelor si a politicilor financiar-contabile;

Categorii
Date de contact
0749.097.827
Pct.Stefan Dumitrescu, Nr.11, Sector 4, Bucuresti
Distribuie