Smile Care- clinica stomatologica - Bucuresti

Estetica dentara

...
Estetica dentara

Estetica dentara este o ramura a stomatologiei vasta care intampina necesitatile pacientilor de a se bucura de dinti cu aspect placut si zambete minunate. Operatiunile incluse in aceasta categorie sunt numeroase, de la albire dentara si fatetari la lucrari de implantologie si protetica.

Prin metodele moderne de estetica dentara se pot remedia confortabil si in timp scurt problemele legate de spatii interdentare,coloratii si marmorari, sau forme si dimensiuni.

Cu ajutorul aparaturii profesionale lucrarile de estetica dentara sunt usor de realizat. Tratamentele sunt personalizate pentru a satisface toate tipurile de pacienti. Cu ajutorul stimularilor digitale, acestia cunosc rezultatele, inainte de finalizarea lucrari. Prin instrumentele moderne pacientii pot opta pentru nuanta perfecta de alb sau pentru fatetele dentare aspectuoase care nu afecteaza structura naturala a dintilor.

Procedurile de albire profesionala sunt realizate cu dispozitive moderne ce ofera rezultate garantate de lunga durata. Planurile de tratament sunt realizate impreuna cu pacientii, care tolereaza usor interventiile si in acelasi timp capta increderea dorita.

Fatetarea dintilor cu elemente minim invazive, durabile, este o alta procedura de estetica dentara extrem de apreciata. Caracteristicile deosebite ale testamentului, fac ca procedura sa fie preferata de medici si pacienti din intreaga lume. In urma acestor interventii aspectul dintilor este imbunatatit, pe termen lung, structura acestora se pastreaza intacta.