Club Snagov - lfov

Restaurante

...
Salon Venetian

Savurează specialitățile pregătite de talentatul nostru maestru bucătar într-o ambianță elegantă, cu vedere minunată asupra lacului și muzică în surdină. Platourile savant aranjate, cu mâncăruri demne de cei mai exigenți gurmanzi, sunt mai întâi o plăcere pentru privire și miros, apoi o adevărată delectare a papilelor gustative. Somelierul nostru îți va prezenta o listă de vinuri de mare clasă și îți va recomanda cea mai potrivită opțiune. Salonul Venețian este perfect pentru o cină romantică sau o masă mai specială, cu prietenii sau familia.

...
Salonul Britanic si Salonul Francez

Dacă preferi o ambianță caldă și intimă, ai la dispoziție Salonul Britanic, de 40 de locuri și Salonul Francez, de 38 de locuri. Canapeluțele și scaunele confortabile, vederea spre piscină sau către grădină, muzica susurând discret încurajează discuțiile amicale sau serile romantice.

...
Gradina Versailles

Eleganta noastră grădină te va seduce prin designul ei ce amintește de clasicismul francez, fiind împărțită pe două etaje succesive. Găsești locuri la soare sau la umbra parfumată a pinilor și o mulțime de straturi de flori vesel colorate. Spațiul generos poate adăposti confortabil până la 125 de persoane. În plus, poți alege una dintre mesele mai retrase de pe terasa din dreptul saloanelor. Iar dacă vrei să admiri priveliștea lacului în toată splendoarea ei, poți lua masa chiar pe pontonul aflat pe mal.

Categorii
Date de contact
0213526079; 0372.746.862
Aleea Nufarului, nr. 1B, Snagov, judetul Ilfov
Distribuie