Sunshine Club Luxury Spa

Make-up

...
Make-up

Make-up semipermanent "LTL by Sunshine Club Luxury SPA"
Make-up semipermanent al buzelor, ochilor si sprancenelor - veti fi in permanent machiata, indiferent daca sunteti la serviciu, in concediu sau practicati vreun sport. Aceasta procedura presupune pigmentarea prin intepaturi repetate cu un ac foarte fin pe conturul sprancenelor sau pe un machiaj predefinit, intre firele de par ale genelor sau pe conturul buzelor unde se continua si cu pigmentarea buzelor.
Tehnica cosmetica de pigmentare a pielii este utilizata pentru a imbunatati frumusetea Dvs. naturala si pentru a corecta miciile imperfectiuni.
Make-up profesional
Make-up artistii nostri va ofera machiaje profesionale de zi, de seara sau festive, efectuate cu produse speciale care le asigura durata si stralucirea.
Inainte de sedinta de mak-up, ei va vor consilia in privinta culorilor, va vor informa despre ultimile noutati in arta make-upului si vor stabili impreuna cu Dvs. tipul de make-up care vi se potriveste cel mai bine.
Genele aplicate vin in completarea make-upului, oferindu-va o privire seducatoare si patrunzatoare.
Genele false confera un aspect natural de lungime si volum. Acest procedeu consta in aplicarea fir cu fir a genelor false pentru un rezultat de lunga durata.
Pentru anumite evenimente se pot aplica si grupuri de mai multe gene care iti vor amplifica sarmul tau natural.

...
Tarife:

GENE FALSE        
Gene false - fir cu fir din par natural
(inclusiv kitul de intretinere  si operatiunea de scos)         600 lei
Gene false - suvite (inclusiv scos)                               300 lei

MAKE-UP        
Make-up de zi                                                     120 lei
Make-up de seara/festiv                                        180 lei
Make-up pentru mireasa                                         290 lei

MACHIAJ SEMI-PERMANENT (LONG TIME LINER)
LTL Sprancene (pigmentarea prin intepaturi repetate cu un ac foarte fin pe conturul sprancenelor sau pe un machiaj predefinit)          250 euro
LTL Ochi (pigmentarea prin intepaturi repetate cu un ac foarte fin pe linia de contur a genelor - intre firele de par ale genelor)          300 euro
LTL Buze (pigmentarea prin intepaturi repetate cu un ac foarte fin pe conturul buzelor; conturul va fi foarte fin si se completeaza cu pigmentarea buzei)          350 euro