Taxasist Advices - contabilitate, audit, consultanta fiscala

Contabilitate

...
Contabilitate generala

Specialistii nostri, contabili, experti contabili, economisti, cu o experienta de peste 20 ani in domeniul contabilitatii, dublata de o cunoastere temeinica a reglementarilor fiscale, va ajuta sa aveti o contabilitate exacta si la timp, care sa reflecte intocmai structura patrimoniala a activului si pasivului firmei/activitatii dumneavoastra.

Aceste elemente se vor sintetiza anual sau semestrial, dupa caz, in Situatiile financiare anuale sau Raportarea financiara semestriala, denumite generic si Bilant Contabil. Lunar veti primi un Raport financiar de informare a managementului cu privire la situatia firmei, care este in fapt, o transpunere descriptiva a informatiilor din balanta de verificare lunara, intocmita in baza documentelor si tranzactiilor realizate de societate.

Pentru ca partea de contabilitate primara ii sperie pe multi antreprenori, noi va ajutam sa o implementati, sa o aveti la zi, venind inclusiv cu solutii tehnice si proceduri specifice activitatii dumneavoastra.

La aceasta se adauga o gama larga de servicii ce inclus printre altele si: Contabilitate financiara, contabilitate generala si de gestiune,intocmire bilanturi si declaratii fiscale, depunere de declaratii cu semnatura electronica ,salarizare, state de plata,intocmirea si depunerea registrului de evidenta a slariatilor (REVISAL),intocmire dosar salariati conform noului cod al muncii.

Alegerea contabilului potrivit reprezinta o decizie esentiala pentru succesul afacerii , de aceea va stam la dispozitie cu o echipa profesionista in domeniul contabilitatii si legislatiei specifice,fiscalitatii, initierii si conducerii afacerilor , indiferent de domeniul in care activati.
Aceste servicii personalizate de evidenta contabila si contabilitate sunt oferite afacerilor din Bucuresti si Ilfov .

Lucrand cu noi beneficiati de servicii fiscale si de contabilitate specializate pentru compania dvs din partea unui contabil profesionist avand si urmatoarele avantaje:
  • pachete speciale pentru firme noi
  • gama completa de servicii la preturi accesibile
  • profesionalism, competenta si calitate
  • oferte periodice din partea partenerilor nostri

...
Intocmire situatii financiare

Incununarea rezultatelor financiare are caracter obligatoriu. Situatiile financiare trebuie intocmite, prin grija administratorului, cel putin o data pe an, dar si in alte situatii prevazute de lege.

Echipa noastra va ajuta la intocmirea situatiilor financiare obligatorii, dar si celor specifice in functie de nevoile clientului (pentru banca, pentru asociati etc.).

...
Expertize contabile

Datele financiar contabile stau la baza deciziilor de investitii iar situatiile financiare reprezinta o importanta sursa de informatii.

Sunt activitati de cercetare efectuate de specialisti in contabilitate, acestia avand calitatea de experti contabili, membri activi al C.E.C.C.A.R. (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania) cu scopul de a stabili adevarul intr-o anumita situatie, problema sau litigiu. Aceste expertize, finalizate cu raport de expertiza, pot sa fie intocmite atat la cererea dumneavoastra, in scop de informare sau clarificare a unor aspecte financiare, dar si la cererea instantei, expertiza judiciara.

Un expert contabil cu experinta, desemnat special pentru dumneavoastra, va emite un Raport la finalul procesului de expertiza, in care va prezenta concluziile analizei societatii dumneavoastra.

Suntem un partener de incredere, iar expertii nostri sunt profesionistii, membri activi CECCAR care, datorita experientei de peste 20 ani in domeni, garanteaza servicii de calitate si o activitate personalizata pentru afacerile din Bucuresti si Ilfov.

Nu ezitati sa ne contactati si va vom raspunde in cel mai scurt timp oferindu-va servicii de expertiza contabila adaptate si solutii competente.

...
Salarizare

Dezvoltarea unei societati depinde foarte mult de oamenii si colaboratorii angrenati in activitate. Plata salariilor, dar in special calculul si evidenta corecta a acestora ridica probleme multor societati, dar si altor angajatori, persoane fizice. Intocmirea statelor de salarii, calculul obligatiilor la bugetul asigurarilor sociale sau la bugetul de stat, calculul concediilor medicale, a diverselor indemnizatii, cer cunostinte si experienta pe care specialistii nostri in salarizare le-au dobandit, pe parcurul a 20 de experienta, si le pun in slujba dumneavoastra

...
Resurse umane

Redactarea contractelor de munca, suport in pregatirea dosarului de personal, a deciziilor privind salariatii, adeverintelor, dar si evidenta REVISAL sunt servicii care vin sa intregeasca ajutorul pe care il acordam in a avea o afacere fara riscuri.

Totodata va indrumam si va asistam, cu ajutorul partenerilor nostri, in a avea la zi documentatia de SSM, Medicina Muncii si altele acte necesare dosarului de personal.

...
Dizolvare fara lichidare

Viata unei societati se poate apropia de sfarsit, din motive diverse si obiective. Dizolvarea unei societati fara procedura de lichidare, se poate face in conditiile in care asociatii cad de comun acord cu privire la dizolvare si felul cum se va proceda pentru stingerea pasivului si distribuirea activului.

Procedura contabila privind dizolvarea societatii va fi realizata prin stabilirea unor monografii contabile specifice si intocmirea bilantului de lichidare, intocmit de un Expert Contabil.

Dizolvarea societatii se face in 2 etape mari si poate sa dureze chiar si 3 luni, cu conditia indeplinirii tuturor obligatiilor legale. In prima etapa se vor face demersurile de dizolvare si lichidare voluntara, etapa care necesita timp. De la depunerea documentelor la ONRC, se asteapta publicarea in Monitorul Oficial, iar dupa publicare exista o perioada de 30 zile pentru opozitie la hotararea de dizolvare. Dupa aceasta perioada se poate depune documentatia, tot la ONRC, pentru Dizolvare si Radierea din registru. Societatea este radiata dupa publicarea in MO a Rezolutiei de Radiere.

Categorii
Date de contact
0720075755; 0732722000
Bd. Camil Ressu, Nr. 34, Sector 3, Bucuresti
Distribuie