Tex-As Prod, Usi de interior si exterior din Italia - Bucuresti

Usi de apartament

...
Usi de apartament placate cu MDF nelaminat

Edyth Bianco Talco

Usa blindata de exterior, clasa 3 antiefractie, placata la exterior si interior  cu panou din MDF melaminat grosime 6 mm grupa B – paletar EDILGREEN  . Toc metalic  din otel zincat si profile perimetrale panou usa vopsite in camp electrostatic  negru RAL 9005. Broasca de siguranta SECUREMME 500  si cilindru european K22 cu 5 chei + cheie de santier+ card reproducere chei. Balamale vizibile reglabile 3D , prag retractabil incorporat , vizor di limitator de deschidere. Maner exterior sau bila fixa /mobila din aluminiu , maner + accesorii la interior din aluminiu . Transmitanta termica U=1.97W/M2K  si abatere acustica 30db

...
Usi de apartament placate cu MDF HOPE 3001

Usa blindata de exterior, clasa 3 sau 4 antiefractie, disponibila intr-o gama diversificata de culori, finisaje, structuri, accesorizata standard sau optional cu diferite tipuri de manere, incuietori, praguri. Usa poate fi executata la cerere pe orice dimensiuni si este disponibila pe urmatoarele cote standard: latime gol usa: 940/990/1040 mm, inaltime gol usa: 2070/2150 mm. Producator: ICA PORTE BLINDATE Italia.

...
Usi de apartament placate cu furnir NADYA

Usa blindata de exterior, clasa 3 antiefractie, placata la exterior cu panou din mdf furniruit  din lemn de stejar baituit  in culorile din paletarul standard PAIL .La interior,panoul de placare poate fi din  acelasi material /culoare / finisaj ca si cel exterior sau optional se poate placa usa cu un panou din mdf lacuit din mostrarul de mai jos sau in  orice culoare din paletarul RAL Tocul usii este extecutat din otel zincat ramforsat si vopsit standard negru ral 9005 in camp electrostatic. Optional acesta poate fi vopsit impreuna cu profilele perimetrale ale panoului de usa , in orice culoare RAL. Usa este dotata cu broasca de siguranta SECUREMME K22 si cilindru european cu 5 chei amprentate , cheie de santier si card reproducere chei. Optional usa poate fi echipata cu sistem inteligent  de deschidere cu cifru , cu amprenta, cu card sau / si actionare la distanta prin aplicatie Bluetooth.

Accesorii standard : usa este echipata standard cu maner exterior  si interior DESIGN arh. MARIO MAZZER si GIOVANNI CROSERA culoare ral 9005 negru , vizor , limitator de deschidere. Izolatii termoacustice : kitul de izolatie termica si acustica din dotarea standard a usii are urmatoarele caracteristici tehnice : Transmitanta termica U=1.97W/M2K  si abaterea acustica de 35 db ( numarul de decibeli cu care scade nivelul zgomotului la trecerea prin usa). Praguri : usa este dotata cu prag mobil retractabil si optional sunt disponibile mai multe variante constructive functie de specificul fiecarei constructii. Balamale : usa are in varianta standard doua  balamale reglabile 3D . Optional usa poate fi executata cu balamale ascunse ( modelul PLAIN) si toc filomuro ( modelul CO-PLAIN) si pe balamale PIVOT.

Dimensiuni standard: cotele gabaritice ale usii masoara pe latime 940/990/1040 mm si pe inaltime 2070/2170 mm. Grosimea usii este 79 mm . Optional usa se poate executa pe orice dimensiune intr-un singur canat , in doua canate , cu pui laterali din sticla si/sau supralumina.

Categorii
Date de contact
0731731281; Fax: 0213103326
B.dul Tudor Vladimirescu, Nr 41 Sector 5, Bucuresti
Distribuie