Tianshi-Tiens-Bucuresti
Reechilibrare
Uleiul natural de Catina este extras din semintele de Catina salbatica prin tehologina cu CO2 supercritic.
Exista consemnari care arata ca tara noastra China, este prima tara din lume unde s-a folosit catina drept medicament, acum mai bine de o mie de ani in timpul dinastiei Tang inscrierile "Medicamentele nepretuite ale imparatului" si in secolul VIII in cartea "4 volume despre medicina" apare consemnat despre folosirea catinei drept medicament. Din cele 156 de capitole din cartea "4 volume despre medicina" in 36 de capitole se mentioneaza ca catina usureaza expectoratia, imbunatateste functiile plamanilor, si regleaza nivelul de YANG. In peste 60 de insemnari se arata despre calitatile catinei in tonifierea splinei si a stomacului, in tratamentul sangelui extravazat. In timpul dinastiei QING in tratatul de farmacologie chineza se mentioneaza de asemenea despre folosirea catinei ca medicament. In urmatorii 100 de ani apar mai putine insemnari despre catina, dar la inceputul anilor 40 in provincia Gansu se relateaza despre rolul catinei in ameliorarea solului si in protectia impotriva dunelor de nisip. In anul 1952 profesorul XU ZHONGLU de la Academia de Stiinte Medicale din provincia SI CHUAN a descoperit catina pe drumul spre Tibet, iar in anul 1956 Academia de Stiinte Medicale din SI CHUAN a studiat in mod special catina. In anul 1977 catina a fost intodusa in Farmacopeea Chinei, iar anii 1985-1993 s-au intreprins studii si analize amanuntite asupra uleiului si a substantelor extrase din catina.
Catina este un arbust cu vitalitate deosebita, care creste in zone muntoase si aride.
Tara noastra ocupa primul loc in lume in ceea ce priveste resursele de catina, 90% crescand in China raspandita in provinciile SHAN XI, TIBET, QING HAI, Mongolia Interioara, SHA-AN XI, din care aproximativ 70% creste in provincia SHAN XI.
Compozitia uleiului de Catina
- 7 grupe de Flavonoide fiecare grupa continand 7 tipuri
- Multiple vitamine: E, A, K, B2, B6, C. Cantitatea de vitamina C este de 8 ori mai mare decat in piersica, de 20 de ori mai mare decat in marul paduret, de 80 de ori mai mare decat in rosie, de 200 de ori mai mare decat in strugure. Catina mai este denumita tezaurul de vitamina C sau regina vitaminei C.
- Catina contine multiple minerale, microelemente, aminoacizi esentiali, 8 tipuri de caroten.
- Contine substante anticanceroase: principii amare, arginina serotonina, SOD care este de 4 ori mai mare decat la Ginseng.
- Substante volatile, substante antisaponificare, sistosterili
- Contine carotonoizi.
Catina amelioreaza boli ale sistemului cardiocerebrovascular. Bolile sistemului cardiocerebrovascular sunt considerate asasinul numarul unu al omenirii. Datorita lipemiei ridicate din sange si a ingrosarii endoteliului vascular se formeaza tromboza ceea ce duce la infarctul de miocard si la accidente cerebrovasculare. Catina contine flavone care sunt considerate noile tipuri de vitamine ale secolului XXI, de asemenea mai contine 20 de tipuri de acizi grasi nesaturati, substante active care scad nivelul lipemiei din sange, scad vascozitatea sangelui, reduce cantitatea de colesterol din sange, creste cantitatea de sange circulata la nivelul coronarian, creste cantitatea de sange la nivelul miocardului, amelioreaza angina pectorala si de asemenea imbunatateste circulatia cerebrala, tonifica creierul, combate nervalgiile. Adjuvant imunitar
Flavonele din catina sunt antialergice si au rolul de a adjusta imunitatea tumorala, functiile metabolice, de a reface si imbunatati functiile glandei tiroide. Anticancerigen, antiradiatii
Substantele active din catina sunt anticanceroase si antitumorale, inhiba dezvoltarea celulelor canceroase creste imunitatea, reduce efectele secundare cauzate de chimioterapie si trateaza cancerul gastric, pulmonar si rectal.Serotonina este o substanta foarte rara in lumea vegetala si este un compus care se afla in stare disociata si are rolul de a proteja impotriva radiatiilor si a infectiilor. Ajuta la coagularea sangelui si la vindecarea plagilor, regleaza tensiunea arteriala si emotionala, temperatura corpului, secretia hormonala etc.Antioxidant, incetineste imbatranirea
Catina contine 8 tipuri de aminoacizi, acizi organici si SOD (enzima antioxidanta), substante nutritive antioxidante si care incetineste imbatranirea. Antiinflamator, stimuleaza miogeneza
Antibioticele pot combate inflamatiile dar nu pot stimula miogeneza, pe cand catina datorita compozitiei bogate in vitamine, din care 210 substante active sunt similare cu cele organice pot ajuta la refacerea VC afectat, a plagilor, opariturilor, arsurilor etc.
Combate stresul fizic
Datorita compozitiei bogate in aminoacizi, catina ajuta la combaterea epuizarii fizice.
Tonifica creierul si mareste capacitatea intelectuala
Compozitia bogata in acizi grasi nesaturati (lecitina) hranesc neuronii si intaresc memoria.
Amelioreaza simptomele astmului, elimina sputa
Flavonoidele din catina stimuleaza circulatia la nivelul vaselor capilare si la extremitatile reci, amelioreaza afectiuni ca: faringita, pneumonia, astma.
Combate ulcerul gastric, stimuleaza digestia
Sitosterolii din catina sunt substante ce combat ulcerul gastric, substantele bioactive ca betasitosterolii, B-D glucozidele stimulaza metabolismul celular, refac celulele vatamate de ulceratii si trateaza eficient esofagita, gastrita cronica, ulcerul gastric, ulcerul duodenal.
De asemenea amelioreaza afectiuni ale pielii si ginecologice, si ajuta la infrumusetare datorita continutului de SOD, vitamina A si vitamina E. Datorita valorii terapeutice si de ocrotire a sanatatii si deoarece asigura necesarul nutritiv al organismului, studiul asupra catinei nu s-a intrerupt niciodata.
Omenirea cunoaste de mai bine de 2000 de ani efectele miraculoase ale ciupercii Ganoderma Lucidum care contine cateva sute de elemente biologic active cu efecte benefice asupra sistemului imunitar, avand consecinta directa in efectul de inhibare a tumorilor.
Ciuperca contine hidrati de carbon, albumine in proportie redusa, grasimi, alcaloizi, vitamine si saruri minerale. De asemenea contine un numar de 17 aminoacizi. Albuminele prezinta o valoare biologica mult superioara in raport cu orice alte albumine de origine vegetala, atingand valorile specifice ale albuminei de origine animala.
Prezinta efect de diminuare a consecintelor secundare a tratamentului chemoterapeutic. Are efect de scadere a presiunii arteriale si a colesterolului. Regleaza activitatea intestinala, ajutand in cadrul procesului de digestie, preintampina procesele imflamatorii.
Elementele active pot fi impartite in 3 categorii: 30% elemente solubile in apa, 65% elemente solubile organic, si 5% elemente volatile. Cele mai multe dintre bolile cronice si acute se datoreaza dezechilibrului organismului, determinat de acumularea de toxine.
Principalele proprietati ale Ganodermei Lucidum sunt:
-purificarea sangelui, eliminarea toxinelor, amplificarea puternica a functiei rinichilor, protejarea ficatului, intarirea inimii si curatarea colonului; -scade nivelul colesterolului si grasimilor din sange; -reduce nivelul zaharului din sange si reface functiile pancreasului; -impiedica degenerarea organelor, celulelor, tesuturilor; -creste capacitatea naturala de vindecare a organsimului, ajuta organismul sa isi formeze un sistem imunitar puternic; -impiedica aparitia alergiilor; -este un antioxidant puternic, elimina radicalii liberi; are activitate antitumorala, amelioreaza durerile provocate de cancer; -este un bun antiinflamator; -are efect antibronsitic.
Utilizare: 1 capsula, maxim 2 capsule pe zi. Se inghite cu multa apa.
Continut: 60 capsule/flacon.
Acest produs nu inlocuieste nici un medicament.
CAPSULE PENTRU FRUMUSETE KANG LI
Compozitie: Isoflavone - 11 % 136,4 mg Vitamina C 30 mg Vitamina E 10 mg Microcristale de celuloza 370 mg
Isoflavonele din soia au un rol benefic in protejarea sanatatii. Isoflavonele inhiba fermentii necesari dezvoltarii celulelor canceroase: proteina tirozinchinaza (TDK), ribosomchinaza, enzime izomerice (AND). Deasemenea frineaza hiperplazia vaselor sanguine din interiorul tumorii, fiind un preparat eficace ?n tratarea cancerului. Investigatii clinice au demonstrat ca aparitia cancerului mamar depinde de nivelul de estrogeni din organismul femeii. Cu cit nivelul de estrogeni este mai ridicat, cu atit este mai mare riscul de imbolnavire a glandei mamare. Structura moleculara a isoflavonelor din soia este asemanatoare estrogenilor, de aceea acestea la nivel tisular se combina cu receptorii estrogenului, micsorind cantitatea acestora in singe, ceea ce duce implicit la scaderea pericolului de aparitie a cancerului mamar.
Mecanismul de actiune, profilaxie si tratament:
-Previne si combate cancerul Isoflavonele din soia pot inhiba dezvoltarea celulelor cancerigene , datorita mai multor enzime : enzime active aminoproteice ( TDK ), enzime ribonucleice, enzime izomerice AND. Deasemenea ,inhiba irigarea tumorilor si impiedica atit dezvoltarea , dar si formarea lor. Experientele clinice au demonstrat ca aparitia cancerului mamar depinde in mare masura de cantitatea de hormoni feminini, iar structura moleculara a isoflavonelor de soia este asemanatoare cu a hormonilor feminini, care se combina cu acestea , ducind la eliminarea excesului hormonal si la prevenirea cancerului mamar .
-Previne si trateaza osteoporozaIsoflavonele din soia stimuleaza cresterea densitatii osoase prin stimularea absorbtiei calciului; se administreaza concomitent cu calciu "Tianshi";
-Combate ateroscleroza si previne bolile cardiovasculareIsoflavonele din soia frineaza oxidarea colesterolului (LDL), frineaza procesele de aterogeneza, micsoreaza aglutinarea trombocitelor;
-Incetineste imbatrinirea la femeiDupa virsta de 40 de ani cantitatea de hormoni sexuali (estrogeni) scade ,ducind la stari de indispozitie, imbatriniri fiziologice; pentru eliminarea acestor fenomene, adesea se folosesc hormoni sintetici, care dau rezultate bune, dar nu se aplica pe scara larga datorita efectelor secundare ale acestui tratament; isoflavonele din soia sunt un produs natural, care in organism actioneaza precum estrogenul, compensind lipsa acestora, cauzata de probleme fiziologice aparute odata cu menopauza.
Isoflavonele din soia sunt un produs pur natural cu functie de reglare hormonala. Tratamentul cu acest produs incetineste imbatrinirea, elimina starile de indispozitie, infrumuseteaza.
Mod de administrare: 1 x 2 cps. pe zi dimineata si seara.
Forma de prezentare: 370 mg x 60 cps. gelatinoase.
Acest produs nu inlocuieşte nici un medicament !