TT Aer Conditionat - Montaj, igienizare aparate aer conditionat

Igienizare aer conditionat

...
Igienizare aer conditionat Bucuresti si Ilfov

Igienizarea sistemului de aer conditionat este esentiala pentru asigurarea unui mediu sanatos si confortabil. Un aer conditionat neigienizat poate deveni o sursa de contaminare a aerului, contribuint la raspândirea alergenilor, bacteriilor, mucegaiului si altor particule nocive în aerul pe care il respiram.

Efectuam igienizare aparate aer conditionat în Bucuresti si Ilfov

Serviciile noastre de igienizare aer conditionat se efectueaza numai în baza unei programari prealabile si doar în limita disponibilitatii pe care o avem. Pentru a solicita o programare ne puteti contacta telefonic, pe e-mail sau folosind formularul din pagina de contact

...
Preturi igienizare aer conditionat tip split de perete

Igienizarea unui aparat aer conditionat tip split de perete include:

În cazul în care la data programata nu se poate realiza igienizarea aparatului de aer conditionat din urmatoarele cauze: cumparatorul nu este la adresa comunicata pentru igienizare, nu sunt conditii pentru a se efectua igienizarea, cumparatorul nu prezinta documentele originale de achizitie ale aparatului si / sau serviciului (daca este cazul), costul deplasarii suplimentare, la o data ulterioara, va fi suportat de catre client si este în valoare de 60 lei.