Madra Construct Max -Distributie, montaj usi antifoc, metalice multifunctionale, Bucuresti

Usi metalice antifoc

...
Usi metalice antifoc reversibile Univer

Usile metalice antifoc reversibile Univer sunt alcatuite din tabla de otel complet galvanizata (inclusiv partile "ascunse", avand in interior un miez izolator. Grosimea totala este de 50 sau 60 mm, in functie de rezistenta la foc a usii.

Usile antifoc Univer pot fi:

    • usi antifoc simple (cu un canat);
  • usi antifoc duble (cu doua canate).

Cele 4 rame-cadru fac posibil ca usa sa fie reversibila pentru deschiderea spre stanga sau spre dreapta, ceea ce are ca avantaj (printre altele) reducerea stocurilor pentru comercianti si simplificarea alegerii pentru utilizatorul final.

Ele sunt vopsite intr-o mare paleta de culori RAL (a se vedea catalogul pdf de mai jos si pagina usi metalice antifoc).

Testele de laborator efectuate (extrem de severe, vedeti si catalogul pdf de mai jos) au dovedit calitatea indiscutabila a usilor antifoc reversibile Univer.

Pe langa rezistenta la foc, putem mentiona si rezistenta la coroziune, rezistenta la schimbari climatice severe, rezistenta mare la zgariere (vopseaua stucturata gen "coaja de portocala" ii confera o mare rezistenta la zgariere).

Tot in catalog sunt prezentate si metodele de instalare a usilor antifoc Univer, dar noi recomandam ca montajul usilor si accesoriilor sa fie realizat de specialisti cu experienta (datorita importantei modului de montaj in asigurarea unei rezistente la foc corespunzatoare si riscului mare de pierderi materiale si vieti omenesti in cazul in care nu se obtine calitatea necesara).

Usile antifoc Univer sunt certificate si aprobate pentru urmatoarele categorii de fixare:

  • cu tije de ancorare;
  • cu sisteme de fixare cu surub.

 

...
Usi antifoc metalice nereversibile Proget

Usile metalice antifoc nereversibile Proget sunt construite din tabla de otel avand in interior o umplutura din material izolant (grosimea totala fiind de 60 mm), sunt complet galvanizate (inclusiv partile "ascunse") si sunt vopsite intr-o larga paleta de culori RAL (vezi pagina usi metalice antifoc si catalogul pdf de mai jos).

Testele de laborator efectuate (extrem de severe, vedeti si catalogul pdf de mai jos) au dovedit calitatea indiscutabila a usilor antifoc nereversibile Proget. Pe langa rezistenta la foc, putem mentiona si rezistenta la coroziune, rezistenta la schimbari climatice severe, rezistenta mare la zgariere (vopseaua stucturata gen "coaja de portocala" ii confera o mare rezistenta la zgariere).

Tot in catalog sunt prezentate si metodele de instalare a usilor antifoc Proget, dar noi recomandam ca montajul usilor si accesoriilor sa fie realizat de specialisti cu experienta (datorita importantei modului de montaj in asigurarea unei rezistente la foc corespunzatoare si riscului mare de pierderi materiale si vieti omenesti in cazul in care nu se obtine calitatea necesara).

Usile rezistente la incendiu nereversibile Proget sunt extrem de practice cand vine vorba si de montaj (timpul de montaj este semnificativ redus, exista mai multe modalitati de montaj, etc.)

Cadrul robust o face ideala pentru usi de dimensiuni mari sau pentru instalarea pe pereti mai slabi.

Categorii
Date de contact
0744649260; 0736649260
Str. Sg. Nutu Ion, nr. 8-10, sector 5, Bucuresti
Distribuie