Vitalitas - centru de ingrijire a varstnicilor

Rezidenti

...
Seniori independenti

Acest serviciu este gândit pentru seniori independenti, care nu au nevoie de îngrijire medicala specifica, dar care au nevoie de o comunitate si de asistenta si supraveghere. Rezidentii nostri beneficiaza de servicii personalizate de îngrijire, recuperare, daca este cazul, si independent living, în acord cu nevoile personale, dar si de servicii de relaxare si întretinere, pentru o viata lipsita de griji, exact asa cum merita.
Seniorii care se încadreaza în aceasta categorie beneficiaza de un trai în siguranta, cu toate facilitatile de care au nevoie la îndemâna, sub supravegherea personalului specializat si dedicat îngrijirii lor. Totodata, au parte de o multitudine de activitati medicale cu scop preventiv, dar si socializeaza, leaga prietenii si se bucura de o comunitate de persoane de vârsta lor.

...
Seniori dependenti

Seniorii care au nevoie de servicii de tip assisted living, care sunt dependenti de diferite tipuri de îngrijire specifica, seniorii care nu se mai pot descurca pe cont propriu, care sufera de Parkinson, gasesc aici exact ce au nevoie.
Rezidentii din centrul nostru de longevitate activa au parte de îngrijire medicala 24/7, medic geriatru intern, psiholog, psihiatru, kinetoterapeut si acces la medici de toate specialitatile. Totodata, oferim pentru rezidentii nostri – seniori dependenti – si servicii de îngrijire medicala specializata pentru cei în faze terminale. Fiecare persoana este tratata si îngrijita dupa schema personala, stabilita în urma consulturilor medicale. Fiecare persoana primeste sansa la o viata mai buna.

...
Seniori cu afectiuni de memorie

Rezidentii care se confrunta cu diverse afectiuni de memorie sau degenerative, fie ca vorbim de Alzheimer sau dementa, nu sunt usor de îngrijit acasa. Medicii psihiatri si psihologii nostri sunt dedicati si gata sa se ocupe de acesti seniori, oferindu-le îngrijire si tratament la cele mai înalte standarde, într-o aripa a centrului special gândita pentru ei.
De la ajutor în sarcinile zilnice, la supraveghere permanenta, tratament specializat, spatii de cazare cu dotari speciale si activitati specifice pentru cresterea gradului de independenta, personalul medical Vitalitas este gata sa faca totul pentru stimularea, mentinerea si îmbunatatirea conditiei cognitive a rezidentilor.

...
Seniori pentru recuperare

Recuperarea medicala post AVC, postoperatorie sau locomotorie poate fi mult mai usoara si eficienta, daca se realizeaza cu ajutorul unei echipe de specialisti în domeniu, gata oricând sa sara în ajutorul seniorilor care au nevoie, dar si cu echipamente si dotari moderne, de cea mai înalta calitate.
Fie ca vorbim despre recuperare medicala neurologica post AVC sau de recuperare medicala prin kineto, fizio sau hidroterapie, am creat toate facilitatile necesare pentru ca toti seniorii sa poata avea acces si de care sa poata beneficia ori de câte ori simt nevoia.
Rezidentii nostri beneficiaza de servicii integrate, începând de la perioadele de convalescenta sau post spitalizare.