Professional Translations - Birou Traduceri Timisoara

Servicii Traduceri pentru companii

4 Pachete de traduceri pentru compania dvs.

Economy, Standard, Premium, Excellence

Pentru a satisface nevoile tuturor clienţilor şi mai ales, a fiecărui client în parte, am creat conceptul original de 4 Pachete de traduceri.

Nevoi diferite, soluţii personalizate!

De ce am creat 4 Pachete de traduceri?

Intrăm zilnic în contact cu numeroase companii din toate domeniile de activitate şi de toate dimensiunile: de la companii naţionale şi multinaţionale cu sute de mii de angajaţi până la cele cu resurse umane limitate, de la corporaţii în industria petrolieră sau automotive până la case de avocatură, companii dezvoltatoare de soft sau lanţuri de magazine.

Chiar de la primul proiect şi mai apoi pe durata parteneriatelor dezvoltate cu clienţii noştri, am observat şi remarcăm în continuare nevoile diferite ale clienţilor de traduceri şi ale cumpărătorilor de traduceri în general.

Dacă pentru unii clienţi nevoia costurilor reduse este prioritară, sau rapiditatea execuţiei traducerii, pentru alţi este importantă calitatea traducerii sau eficienţa în realizarea unor proiecte voluminoase sau în formate gen dwg. Autocad sau indd. InDesign.

Tocmai pentru a satisface nevoile tuturor clienţilor şi mai ales, a fiecărui client în parte, am creat conceptul original de 4 Pachete de traduceri.

 

 

Declaraţie de originalitate

Conceptul inovativ de "Pachet de traduceri" al companiei Professional Translations este o soluţie unică prin conţinut şi reprezentare grafică pe piaţa din România şi printre puţinele existente pe plan mondial la momentul lansării sale în 2011.

Galerie foto
  • ...