Pronto Trad - Birou Traduceri Bucuresti

Traduceri acte studii

Biroul de traduceri Sector 3 Bucuresti va pune la dispozitie traduceri legalizate autorizate acte de studii si pregatirea dosarului pentru angajare in strainatate. Daca doriti sa profesati in strainatate, primul pas este ca actele de studii in baza carora doriti sa va angajati, sa fie vizate de ministerul sub a carui autoritate a fost eliberat. Prin procedura de vizare se verifică şi se certifică autenticitatea şi legalitatea actelor de studii. Procedura de vizare se aplică numai pentru statele care solicită apostilarea sau supralegalizarea actelor de studii.

Procedura de vizare pentru actele de studii din învăţământul preuniversitar se realizează de către Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti şi inspectoratele şcolare judeţene.

Actele de studii din învăţământul superior care pot fi vizate sunt:

  • Diplomele de studii superioare (diploma de licenţă, diploma de master şi diploma de doctorat) sau adeverinţele de absolvire (licenţă şi masterat),
  • Foaia matricolă sau Suplimentul la Diplomă sau situa?ia ?colară (anexă la diploma de studii),
  • Programa analitică (anexă la diploma de studii),
  • Certificatul de pregătire didactică,
  • Certificat an pregătitor,
  • Adeverinta pentru rezultatele obtinute la examenul de licenta,
  • Adeverinta care atesta calitatea de student pentru cetatenii europeni,
  • Adeverinta de finalizare a studiilor.

Dupa aplicarea vizei de catre autoritatile competente, va fi necesara traducerea actelor de studii. Efectuam traduceri acte de studii (diploma de licenta, diploma de master, diploma de doctorat, supliment la diploma, foaie matricula, adeverinta de studii, certificate de competente lingvistice, certificate de competente profesionale, certificate de absolvire, etc) in limbile engleza, franceza, spaniola, italiana, germana, portugheza, olandeza, polona, bulgara, slovaca, slovena, turca, suedeza, finlandeza, greaca, etc.

De asemenea, in cazul in care este nevoie de apostilarea sau supralegalizarea traducerilor legalizate ale actelor de studii, birou traduceri legalizate sector 3 Bucuresti va sta la dispozitie..

Birou traduceri sector 3, preluam si livram traduceri in Bucuresti, Sector 1, Sector 2, Sector 3 (Vitan, Dristor, Piata Muncii, Baba Novac, Titan, 1 Decembrie, Theodor Pallady, Camil Ressu), Sector 4, Sector 5, Sector 6.

 

Puteti contacta Birou traduceri legalizate sector 3 Bucuresti la numarul de telefon 0784014414 sau ne puteti trimite un e-mail la adresa: contact@legalizate.ro si totul devine foarte simplu.

Galerie foto
  • ...