Raiders ACS - Fotbal Copii

ANTRENOR PORTARI FOTBAL COPII

ACS Raiders Bucuresti ofera antrenamente gratuite pentru portarii legitimati in cadrul clubului nostru. Antrenamentele se desfasoara de 2 ori pe saptamana, martea si joia intre orele 18-20, la baza sportiva Romprim. Antrenamentele de portari copii si juniori se adreseaza portarilor grupelor de fotbal Raiders (2008 - 2015) ce participa in Campionatul Municipal de Fotbal organizat de catre AMFB.

Antrenamentele pentru portarii juniori sunt conduse de Marian Ivan, antrenor licentiat UEFA, fost portar al cluburilor Concordia Chiajna, Academica Clinceni si in Liga 1 slovena la N.K. Ankaran.

Copiii nascuti intre anii 2008 si 2015 care nu sunt legitimati in cadrul clubului nostru pot participa la antrenamentele pentru portari platind o taxa lunara de 400 lei. Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la telefon 0733947177.

Antrenamentele pentru portari se desfasoara pe teren sintetic sau de iarba naturala, in functie de specificul antrenamentului din acea zi.

Ai un copil nascut intre anii 2008 si 2015 caruia nu ii este frica de minge si ii place sa faca plonjoane? Vino alaturi de noi!

Galerie foto
  • ...