RAM-INFO TRAINING - Centru de formare profesionala

Tehnici de nutritie / Alimentatie sanatoasa / Life Style

TEHNICI DE NUTRITIE SI ALIMENTATIE SANATOASA - LIFE STYLE - va fi disponibil - in curand

 

Sanatatea este un lucru pe care il pretuim fiecare.

Unii aleg sa investeasca la batranete sub forma de retete si medicamente, iar altii aleg sa investeasca cand sunt tineri sub forma de diete personalizate si mancare sanatoasa.

Noi ne-am propus sa ajutam persoanele care doresc un trai sanatos prin alimentatie si efort fizic in colaborare cu un grup de specialisti care ne vor ghida catre forma perfecta fizica si psihica.

 

Spunem NU diabetului!

Diabetul este una dintre cele mai raspandite boli, atat in lume, cat si in România. Din pacate, alimentatia neadecvata este un drum sigur catre diabet.

Programul si informatiile  pe care vi le propunem, reuseste, cu rezultate masurabile prin analize, sa reduca aproape de zero riscul diabetului, totul printr-o alimentatie fara mari compromisuri!

 

Corpul, indiferent de varsta sa biologica, ARE NEVOIE SA FIE iubit si protejat.

Gandirea ADECVATA, INCREZATOARE, alaturi de alimentatie potrivita, ne va sus?ine de-a lungul anilor, pentru ca varsta sa ramana doar un numar care simbolizeaza experienta.

 

Un stil de viata sanatos se refera la imbinarea unei alimentatii potrivite activitatii zilnice, cu o gandire si o atitudine adecvata si adaptarea acestora programului personalizat de viata.

Sarbatori, aniversari, petreceri etc. sunt pentru toata lumea, si pentru noi si pentru clientii nostri, si tot ceea ce este interzis ne atrage, inclusiv in regimul alimentar. Renuntarea la anumite obiceiuri posibil daunatoare este realizabila si nereversibila, numai daca persoana doreste acest lucru cu adev?rat.

Noi va sustinem si cream impreuna cu voi un regim care sa functioneze si care chiar sa dea rezultate, pentru totdeauna!

Kilogramele in exces au fost acumulate nu intr-o saptamana, doua, ci intr-un timp indelungat, si asa cum stim cu totii, pentru slabirea si remodelarea corporala uniforma si sanatoasa de baza sunt schimbari constante, sustinere si timp, toate personale si personalizate.

Programul propus pentru ca fiecare dintre cei care aleg sa isi imbunatateasca alimentatia, sanatatea si gandirea, adica STILUL DE VIATA, intr-un mod adecvat, util, interesant si pentru ca fiecare persona merita, un mod placut.

 

Alimenta?ia este o nevoie fundamentala a omului. Cu cat suntem mai informati, cu atat putem sa luam decizii potrivite stilului  de viata personal si asumat.

Tehnicile pe care vi le propunem, sunt- speciale, astfel incat starea de bine sa devina o stare de fapt pentru noi si intreaga familie si au ca beneficii imediate imbunatatirea increderii in sine.


Oferiti-va recompensa binemeritata pentru cine sunteti ASTAZI, pentru ca maine sa fiti persoane INCREZATOARE si COMPLETE!

A sosit momentul sa va uitati in oglinda si sa VA IUBITI!

Galerie foto
  • ...