Regatul Animalelor-cabinet veterinar-Bucuresti

Consiliere nutritionala

Din prima zi în care veţi aduce un nou animal de companie acasă, până în ultimele zile ale vieţii sale, nutriţia joacă un rol critic în sănătatea şi bunăstarea generală a animăluţului dumneavoastră de companie. Mulţi proprietari de animale de companie consideră hrana ca venind de la sine, în parte din cauza disponibilităţii pe piaţă a atâtor diete nutritive complete, care au făcut mult mai uşoară alegerea unei diete potrivite pentru un animal de companie. Cu toate acestea, ştiaţi că nevoile nutriţionale ale animalului dumneavoastră de companie se schimbă odată cu vârstă şi nivelul său de activitate? Ştiaţi că dietele special formulate pot ajuta în gestionarea unei game diverse de afecţiuni medicale, inclusiv boli renale , diabet, artrită şi bolile de inimă? Ştiţi de câte calorii are nevoie zilnic animăluţul tău sau dacă primeşte aportul necesar de nutrienţi? Sunteţi capabili să interpretaţi eticheta hranei pe care o oferiţi animalului dumneavoastră de companie?

Fie ca animalul dumneavoastră are nevoi nutriţionale speciale, sau pur şi simplu trebuie să „scape” de câteva kilograme (sau sa „câştige”), serviciile noastre de consiliere nutriţională vă pot ajuta să vă atingeţi scopurile şi să vă păstraţi animalul într-o stare bună de sănătate . Oferim consiliere în alegerea dietelor şi hrănirea în sine pe timpul diferitelor etape ale vieţii, cum ar fi creşterea, gestaţia, lactaţia, vârsta înaintată. De asemenea, dacă animalul dumneavoastră are o afecţiune medicală, vă putem ajuta să alegeţi cea mai potrivită dietă pentru nevoile complete ale animalului dumneavoastră.

Un proprietar de animale de companie poate foarte uşor să fie copleşit de multitudinea de oferte prezente pe piaţa. De aceea noi putem să vă oferim sfaturi şi consiliere în alegerea hranei potrivite, pentru obţinerea şi menţinerea bunăstării dorite pentru animalul dumneavoastră de companie.

Galerie foto
  • ...