Revi Gasenergy - Instalatii gaze naturale

Verificari si revizii gaze

Revi Gasenergy vine în ajutorul dvs. cu servicii complete de verificare si revizie instalatii de gaze. Aceste operatiuni se executa pentru a constata gradul de uzura a instalatiilor de gaze, a aparatelor de consum si a pieselor conexe ce apartin acesteia. Printr-o verificare detaliata, se poate interveni la timp pentru a executa reparatiile necesare, astfel încat sa se evite eventualele accidente ce ar putea aparea din cauza defectiunilor.

Ne ocupam de asemenea de proiectarea si executia instalatiilor de gaze în vederea efectuarii de modificari precum suplimentare debit, modificare traseu, mutarea pozitiei aparatelor ce functioneaza cu gaze (aragaz, cuptor, centrala termica etc).
 
verificari si revizii gaze
pentru asociatii de proprietari, persoane fizice si juridice
Autorizata ANRE si agreata Distrigaz Sud Retele, societatea noastra va sta la dispozitie pentru verificari si revizii gaze în Bucuresti si Ilfov.
0743 566 938
Montam contoare fiscale pentru gaze
Pentru aceasta operatiune se instaleaza o noua conducta pe casa scarii, se amplaseaza contorul lânga usa beneficiarului iar facturarea se face direct de catre Distrigaz Sud Retele prin încheierea unui contract individual cu acest operator. Astfel, se elimina implicarea asociatiei si a altor persoane în calculul consumului de gaze. De asemenea, pe acest tip de instalatie se poate monta ulterior si o centrala termica de apartament.
 
Alte servicii oferite:

Înlocuirea conductelor de gaze existente
Remedierea problemelor la instalatiile de gaze
Modificarea pozitiei, a traseului si a aparatelor de consum
Montarea aparatelor ce functioneaza cu gaze naturale (centrala termica, aragaz, cuptor etc)
Evaluarea starii de functionalitate a unei instalatii de gaze
Modificarea instalatiilor de gaze existente prin suplimentarea debitului (necesara atunci când se adauga noi aparate care consuma gaze)

Galerie foto
  • ...