Rident Estetic - Clinica stomatologica Bucuresti

Protetica dentara

Protetica dentara se ocupa cu realizarea de lucrari pentru înlocuirea dintilor lipsa sau refacerea dintilor distrusi. Tipuri de lucrari protetice pot fi: coroane, punti, fatete si protezele dentare mobile.

În cabinetul nostru se realizeaza lucrari executate conform standardelor europeene în colaborare cu unul dintre cele mai renumite laboratoare de tehnica dentara din tara. Folosim materiale de cea mai buna calitate. Oferim toata gama de lucrari protetice existente, atât clasice cât si solutii moderne de protezare, deosebit de estetice si comode.
 
lucrari protetice fixe din ceramica (portelan) sau compozit - (coroane, punti dentare) pe suport din aliaje nenobile (Ni-Cr, Cr-Co), aliaje nobile (Au-Pt) sau pe ultramodernul Zirconiu (material alb extrem de dur);
refaceri coronare, ale dintilor mult distrusi, prin dispozitive corono radiculare metalice din Ni-Cr sau Argint;
lucrari fixe sau mobile pe implant dentar;
proteze mobile:clasice: din acrilat roz, totale sau partiale cu croseti metalici;
moderne: proteze partiale flexibile cu croseti mucozali roz (TCS - SUA, Flexyplast, Biodentaplast – Bredent, Germania), proteza totala elastica (Polyan – Bredent, Germania), proteze din acrilat roz cu baza moale (Vertex, SUA).
proteze scheletate cu croseti turnati sau cu sisteme speciale de ancorare (capse, culise, bara cu calareti, telescoape, sistem balama);
microproteze unilaterale pe capse (Rhein 83, Italia) sau pe sistem balama (Ancorvis – Bredent, Germania);
fatetari ceramice (portelan);
tratament de echilibrare ocluzala prin slefuiri selective, gutiere bruxism;
Ceramica pe care o utilizam la realizarea lucrarilor este de cea mai buna calitate, de provenienta Germania sau Japonia : HeraCeram, Noritake, Vita, Tizian .

La cerere, orice proteza mobila , poate fi executata cu garnituri speciale de dinti din portelan sau compozit, acestea fiind realizate standard cu garnituri din acrilat.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0212555494; 0728240415
Sos. Pantelimon, nr. 293, bl.1, sc.1, ap.2, sector 2
Distribuie