ROBOTescu - Cursuri de robotica pentru copii Bucuresti

Curs ROBLOX

Mereu descoperim pasiuni noi la copiii nostri si ne dorim sa ii sprijinim. Ni se pare poate uneori ca cei mici se joaca prea mult pe calculator si incercam sa gasim solutii. Noi va propunem sa folosim pasiunea lor pentru a-i determina sa devina creatori de tehnologie, nu doar consumatori. In ultimul timp, multi copii au descoperit ROBLOX-ul asa ca Echipa ROBOTescu isi propune sa ii invete pe copii sa isi creeze propriul lor joc 3D folosind Roblox Studio.

Pe durata cursului copiii vor intelege ce inseamna un limbaj de programare, cum sa creeze sau sa editeze scripturi, dezvoltandu-si astfel gandirea logica si matematica.

Copiii vor avea access la o platforma (Discord) dedicata acestui curs unde vor primi asistenta pe toata perioada cursului. In primele 3 saptamani de curs, vor primi cate un tutorial pe saptamana in format video. Aceste tutoriale sunt create special de Echipa ROBOTescu pentru acest curs pentru a ajuta copiii sa isi insuseasca notiunile de baza si sa ii determine sa isi doreasca sa descopere mai mult. Ei vor putea sa lucreze cand doresc si sa ne adreseze intrebari pentru a primi sprijin acolo unde au nevoie. In ultima saptamana, ei vor participa la o sedinta on-line, pe parcursul careia instructorul ROBOTescu ii va invata cum sa realizeze un joc pe nivele, la care vor contribui toti cursantii.

Varsta minima recomandata: 9 ani

Durata cursului: 4 saptamani

Galerie foto
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0722409961
Bd. Ghencea, nr. 126-132, Home & Design Mall, et. 1, cam. 7, Sector 6
Distribuie