Romair Consulting

Topografie si geodezie

În domeniul masuratorilor geodezice, topografice si cadastrale detinem o vasta experienta, alaturi de colegii nostri va putem proiecta si executa lucrari de o calitate superioara.

Experienta noastra este pusa la dispozitia clientilor actuali si potentiali prin intermediul unei game de servicii care acopera intreaga durata de viata a proiectului.

Pe baza experientei si a cunostintelor acumulate în timp, specialistii Romair Consulting construiesc proiecte axate pe un concept fezabil, pornind de la nevoile clientilor si ale societatii, în ansamblu, fara a se abate de la normele de protectie ale mediului inconjurator, acoperind toate stadiile de viata ale unui proiect, de la idee la implementarea acesteia.

Studiile ce poarta semnatura companiei noastre includ un plan detaliat de implementare, definind totodata, rolul si responsabilitatile fiecarei parti implicate, elemente ce confera sustenabilitate proiectului în vederea transformarii cu succes în realitate si obtinerii unei eficiente maxime.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213193211
Str. Mr. Stefan Sanatescu, nr. 4, sector 1
Distribuie