Romeco Partner Profesional - Distributie, montaj tamplarie PVC, Bucuresti

Euro Design 70 - profil de 5 camere

Investiti mult in casa dumneavoastra? Si doriti ca aceasta sa corespunda dorintelor si cerintelor dvs pana la ultimul detaliu. Geamurile din profile REHAU Euro Design 70 contribuie la sentimentul intotdeauna placut pe care il aveti atunci cand reveniti acasa, in primul rand daca aveti pretentii deosebite in ceea ce priveste designul si calitatea.

Geamurile din profile REHAU Euro Design 70 completeaza perfect aspectul casei dvs. prin diversitatea formelor, culorile disponibile (cu un mod special de vopsire) si canaturile cu design

Caracteristici tehnice

  • Adancime constructiva: 70 mm / Garnitura de contact.
  • Numar de camere: 5 camere.
  • Izolare termica: Uf= 1,3 W/m²K.
  • Fonoizolare: pana la clasa de izolare fonica 4.
  • Protectie antiefractie: pana la clasa de protectie fonica 2.
  • Etanseitate la curenti de aer/averse: pana la clasa 4 (DIN EN 12207)/9A (DIN EN 12208)

Avantajele profiulului Reah Euro 70 :

  • Ideale pentru case cu consum redus de energie (Economie iarna).
  • Tehnologie de profil cu 5 camere.
  • Ideal pentru ferestre si usi.
  • Si in ultimul rand pentru constructii de calitate superioara

Economie de energie prin izolare termica.

Cu profilul REHAU Euro-Design 70 va simtiti protejati în locuinta dvs chiar si în anotimpul rece. Datorita unui coeficient de izolare termica foarte bun, caldura ramâne acolo unde trebuie: în interiorul caminului dvs. Astfel puteti sa va bucurati de confort climatic în caminul dvs. si de o factura mult mai mica la costurile de încalzire.

Ferestrele din profile REHAU Euro-Design 70 sunt componentele ideale pentru asigurarea unui consum mic de energie la construirea locuintei si pentru refacerea izolatiei termice la renovarea cladirilor vechi.

Protectie impotriva patrunderii prin efractie

Pentru ca dvs sa fiti cat mai relaxat atunci cand sunteti acasa dar si in calatorie, ferestrele din profile REHAU Euro-Design 70 sunt disponibile cu diferite clase de rezistenta la efractie, in functie de necesitatea dvs.

Intrucat majoritatea incercarilor de efractie in Romania se produc la geamuri sau la usile balcoanelor, proiectarea individuala a acestora pentru impiedicarea patrunderii in locuinta este deosbit de importanta. Diferitele sisteme de blocare, precum si alte masuri de siguranta permit stabilirea masurilor de protectie necesare pentru fiecare fereastra din profile REHAU in mod individual.

Sistem de siguranta de baza:

Clasa de rezistenta WK1: pentru ferestre greu accesibile, protectie de baza impotriva incercarilor de spargere prin forta fizica, de exemplu lovire, impingere, acte de vandalism. Este integrata si protectia impotriva folosirii unor scule simple, ca de exemplu a rangii.

Clasa de rezistenta WK2: pentru ferestre usor accesibile. Protectia ferestrei este asigurata prin masuri suplimentare, pentru a preveni patrunderea infractorului de ocazie care ar incerca sa sparga elementul constuctiv respectiv, incuiat si blocat, cu ajutorul unor scule simple, cum sunt surubelntia, clestii si daltile.

Galerie foto
  • ...