Royal President Ballrooms - locatie evenimente Bragadiru, Ilfov

Descriere locatie

Royal President este locatia ideala pentru evenimente private: nunti, botezuri, aniversari cat si pentru evenimente corporate: conferinte, intalniri de afaceri, lansare de produse.

Situat la etajul intai al cladirii, PRESIDENT BALLROOM are o capacitate de 130 persoane si va asteapta cu servicii ireprosabile si un meniu atent selectat pregatit de cei mai buni bucatari.

Pentru cele mai reusite evenimente punem la dispozitia clientilor o terasa pentru cocktailparcare privata si 12 camere de hotel.

Situat la parterul cladirii, ROYAL BALLROOM are o capacitate de 130 de persoane. Pentru cei care iubesc eleganta si bunul gust, salonul Royal este locul ideal pentru evenimente de neuitat.Motto: “Pentru cei care apreciaza eleganta si bunul gust”

 

BONUS: Clientii Royal President Ballrooms primesc din partea noastra:

  • Pachetul WELCOME decor exterior(covor rosu, arcade cu luminite, braduti, palmieri sau leandri pe toata lungimea covorului, mese de cocktail)
  • Aranjamentul salii (include mese rotunde de 8-10 persoane, huse, esarfe si fete de masa din brocart)
  • O camera la HOTEL ROYAL PRESIDENT situata la etajul superior al cladirii.
  • 10% REDUCERE PENTRU EVENIMENTELE ORGANIZATE DUMINICA!
  • Pentru confortl dumneavoastra si al invitatilor: parcare privata 1000 mp, 12 camare hotel,acces gratuit internet wi-fi.
Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0761.001.112; 0744.646.063
Str. Sperantei, nr. 22, Bragadiru, judetul Ilfov
Distribuie