Sagex Construct - Constructii si consolidari cladiri, Mogosoaia / Ilfov

Constructii industriale

Avand ca principal obiectiv livrarea proiectelor de calitate, Sagex Construct si-a propus sa abordeze intr-o maniera profesionala fiecare etapa a proiectelor demarate. Aceasta planificare a activitatii duce la eliminarea celor mai multe riscuri ce pot aparea in diversele stadii ale constructiei.

Pentru realizarea acestui deziderat, punem la dispozitia clientiilor nostri o gama larga de servicii specializate din sfera constructiilor, care alaturi de specialistii din echipele mixte implicate, ofera o plus valoare lucrarilor alocate.

Inginerii si specialistii nostri planifica de la inceputul lucrarii cele mai mici detalii ale activitatii intreprinse, respectand atat metodologiile de arhitectura si design, cat si costurile aprobate in contract.

SUNTEM SPECIALIZATI IN:

Construirea de structuri metalice si din betonPardoseli specializate (exemplu: elicopterizate)Infrastructura si terasamenteFatade si pereti din sticla si metal

Sagex Construct are o vasta experienta in dezvoltarea constructiilor industriale, din diverse arii de activitate, aici putand enumera atat lucrarile din industria alimentara, cea farmaceutica, retail, cat si pe cele producatoare de aeronave sau autoturisme. Aceasta dezvoltare multidisciplinara a generat o serie de recomandari si implicit o reputatie foarte buna pe piata constructiilor industriale.

Totodata, compania noastra isi propune sa fie in topul preferintelor clientilor, prin oferirea de solutii inovatoare dezvoltate pentru fiecare nevoie/proiect in parte. Aceste solutii sunt create astfel incat sa ofere eficienta, durabilitate si o perfecta adaptare la solicitarile si la costurile stabilite cu beneficiarul.

Altfel spus, suntem preocupati sa oferim clientilor nostri cele mai potrivite solutii, incepand din primele zile de masuratori si excavari, pana in etapele de predare finala ale proiectelor si chiar ulterior, prin servicii de mentenanta.

Compania noastra sustine astfel mentinerea calitatii si a randamentului lucrarilor industriale realizate, acestia fiind factorii cheie ce pot determina succesul unui proiect.

Galerie foto
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0737518328; 0314377713
Str. Garii, Nr. 11, Mogosoaia, judetul Ilfov
Distribuie