Titi Auto Scoala de Soferi - Bucuresti

Despre noi

Scoala Ta De Soferi, a fost de la inceput o afacere de familie, in care pastrarea clientilor si a imaginii scolii noastre de soferi, a fost de multe ori mai importanta decat aspectul financiar. Suntem o echipa dinamica formata din familie si prieteni. Scoala Ta De Soferi doreste sa invite pe toata lumea care are intentia sa obtina permisul de conducere pentru categoria B si sa se inscrie cu incredere in vederea inceperii cursurilor de pregatire.

Ne dorim ca toti cursantii pregatiti in acest cadru sa aibe parte de cele mai bune conditii pentru a putea asimila si invata tot ce este necesar pentru a se putea descurca singuri in trafic . Impreuna putem face acest proces de instruire si examinare, sa fie usor, fara stres si cu seriozitate. .

Dorinta scolii este de-a oferi calitate la un pret pentru toate buzunarele, care poate fi achitat in rate pe intreaga perioada a cursului, astfel incat orice cursant sa-si permita sa termine totul in bune conditii si sa fie multumit de rezultate.

Intreaga programa scolara se desfasoara conform normelor in vigoare iar orice nelamurire dorim sa ne fie adusa la cunostinta, fara nici o retinere.
Dumneavoastra reprezentati cartea de vizita a noastra catre alti viitori potentiali cursanti.
De altfel, acordam multa atentie impresiilor tale in privinta acestora, sunt importante pentru noi si te invitam sa le exprimi pe aceasta pagina, la rubrica Recenzii
In prezent Scoala Ta de Soferi a ramas de referinta pentru seriozitate, calitate si nu in ultimul rand adaptabilitate intr-un segment in continua schimbare, cu provocari, dificultati dar si cu satisfactii. Faptul ca reusim sa oferim cursantilor nostrii, un motiv în plus sa zambeasca, este cea mai frumoasa parte a meseriei noastre!

Vino si inscrie-te la cursurile scolii noastre de soferi si ia-ti randul printre clientii nostri multumiti!!

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0762182759; 0799844444
Bd. Ion Mihalache, nr. 185, sector 1
Distribuie