Service & Broadcast Solutions - Service Echipamente profesionale TV Bucuresti

Service

Reparam o gama foarte larga de echipamente, de la casetoscoape de aproape toate formatele, DVCAM, BETACAM, DIGITALBETACAM, HDCAM, DVCPRO, SVHS, D9 la camere de studio SONY, JVC, PANASONIC, HITACHI, IKEGAMI precum si o mare varietate de camcordere cu precadere SONY dar si din ce in ce mai frecvent in ultimul timp PANASONIC, JVC, CANON.

 

Reparatiile sunt insotite de garantie si intotdeauna efectuate cu piese originale, bazat pe manualele de service originale si pe specificatiile producatorilor. Se pot face o gama foarte mare de reparatii si interventii, de la un banal upgrade de soft pana la inlocuire de bloc optic, sau senzori de imagine, CCD sau CMOS, inclusiv inlocuiri si reparatii la partile mecanice, fireste acolo unde mai este cazul.

 

Detinem majoritatea echipamentelor de masura si control (generatoare de semnal, waveform si vector monitor, osciloscoape, monitoare) precum si a dispozitivelor necesare activitatii de service (casete test, mire pentru reglaj camere, extendere softuri pentru reglaj etc), neezitand sa achizitionam unele noi atunci cand sunt necesare

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722684691
Soseaua Oltenitei , nr. 251, sector 4, Bucuresti
Distribuie