Think Smart Accounting - Contabilitate, resurse umane, infiintari firme, Bucuresti

Contablilitate PFA Bucuresti

PFA-urile se infiinteaza în scopul desfasurarii unei meserii, sau activitati independente.
Contribuabilii care obtin venituri din activitati independente sunt obligati sa tina evidenta contabila în partida simpla. Aceasta presupune înregistrarea în Registrul jurnal de încasari si plati. Încasarisi plati pe parcursul unui an fiscal si tranzactiile în numerar si prin banca. Registrul inventar este cel de-al doilea registru pe care persoanele fizice autorizate sunt obligate sa îl completeze.

Contribuabilii care tin evidenta în partida simpla, au obligatia de a depune declaratie de venit. Declaratia de venit estimat si declaratia de venit realizat se depun la termenele prevazute de lege. De asemenea, persoanele fizice autorizate au obligatia de a plati contributii pentru sanatate si pensii.
Asadar, desi persoanele fizice autorizate nu sunt obligate sa apeleze la un contabil pentru evidenta în partida simpla. A devenit din ce în ce mai complicat pentru o persoana fizica autorizata sa tina pasul cu toate prevederile legislative care i se adreseaza. În sprijinul acestora, societatea Think Smart Accounting ofera servicii de contabilitate pentru PFA la preturi foarte mici.

Galerie foto
  • ...
  • ...