Soft Auto - Diagnoza Auto Profesionala Bucuresti

Electrica Auto / Electronica Auto

Diagnoza auto / Electrica Auto / Electronica Auto reprezinta o disciplina din domeniul fizicii aplicate, care se ocupa cu studiul dispozitivelor electronice si al circuitelor care includ aceste elemente (circuite electronice), folosite în procese de comanda, reglare, masurare etc.

Conform unei alte definitii, electronica este o ramura tehnica bazata pe proprietatile, comportarea si controlul electronilor. Este considerata o parte a electrotehnicii, tehnicile electronice aplicându-se în cele mai diverse domenii de activitate, cum sunt: industria, comunicatiile, apararea militara si distractiile. Echipamentul electronic se foloseste în sisteme electrice industriale de comanda, control, masura si la centralele electrice. Practic vorbind în viata moderna, electronica este omniprezenta.

Mai exact putem oferii servicii complete de electronica auto la cel mai inalt nivel ,diagnosticarea realizandu-se cu osciloscoape de masurare nici de cum cu un aparat standard de masurare la masiniile de generatie mai noua .
Constructorii de automobile încearca sa raspunda tot mai mult solicitarilor privind confortul  si siguranta pasagerilor. În ultimi ani s-a înregistrat o dezvoltare importanta a echipamentului electric al echipamentului electric si electronic destinat asigurarii confortului pasagerilor, ceea ce a largit considerabil si sfera de activitati destinate proceselor de testare fiind numit diagnoza auto .

Data fiind marea diversitate a acestor echipamente si a mijloacelor de testare, nu se poate oferi o reteta universala pentru testarea si diagnosticare auto .

Verificarea echipamentelor pentru asigurarea confortului trebuie sa urmeze pasii recomandati de producatorii echipamentului în cartea tehnica a acestuia sau în manualele de întretinere si reparatii ale constructorilor de automobile care au inclus aceste echipamente în diferite variante de dotare.  

Servicii de electronica auto oferite de Soft -Auto -Bucuresti :

-Diagnoza auto

-Diagnoza auto electronica

-Diagnoza auto mecanica

-Diagnosticare si identificare probleme de natura electrica.

-Refacere cablaje de la 0 pe masina.

-Diagnoza componente electronice auto.

-Verificare fibra optica .

-Verificare calculatoare ale autoturismului.

-Diagnoza tensiuni incarcare baterie.

-Diagnoza alternator.

-Diagnoza electromotor.

-Diagnoza instalatie electrica.

-Diagnoza inchidere centralizata.

-Diagnoza senzori de parcare.

-Verificare compresor de aer.

Galerie foto
  • ...