Sopmet, Bucuresti - Reparatii echipamente pentru constructii

Despre noi

SOPMET S.A. este o societate cu capital privat desprinsa din Intreprinderea METROUL Bucuresti, cu experienta de peste 15 ani in domeniul activitatilor si echipamentelor de subteran, specializata la ora actuala in subtraversari de drumuri si cai ferate, in gama de diametre mici si mijlocii.

 

 Tehnologia de lucru si utilajele folosite permit lucrul in conditii dificile de teren (nisipuri, argile, pietrisuri etc.) chiar in prezenta apei subterane, fara a perturba lucrarile si activitatile preexistente in subteran si la suprafata.

 

 Pentru lucrarile de subtraversare a cailor ferate, SOPMET S.A. este atestata de catre AFER Autoritatea Feroviara Romana.

 

 Utilizand echipamente de conceptie si realizare proprie, precum si echipamente straine moderne (realizate de Ditch-Witch Equipment USA, Tracto-Tehnik – Germania) si beneficiind de experienta in acest gen de lucrari, am abordat domeniul lucrarilor edilitare, de la pozarea conductelor cu diametre mici pana la galerii multifunctionale vizitabile.

 

 Executia integral subterana prezinta avantaje evidente, in special in zonele cu trafic rutier si feroviar, in zonele urbane, deoarece in acest fel circulatia si celelalte activitati de suprafata nu sunt stanjenite iar costurile sunt cu cca. 40% mai mici decat cele din sistemul traditional prin sapatura deschisa.

 

 SOPMET S.A. intretine legaturi active cu o serie de societati de profil din tarile Europei de Vest si SUA, este membru al ISTT (International Society for Trenchless Technology) si are un program de modernizare a activitatii care este in derulare.

 

 Toate activitatile de santier au ca suport logistic activitatile de intretinere din baza de productie proprie, dotata cu toate unitatile necesare desfasurarii unei activitati industriale corespunzatoare, ateliere de intretinere utilaje, prelucrari metalice, reparatii electrice, hidraulice, etc.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213167659 ; 0213167668; 0726696499
Bulevardul Preciziei , Nr. 36, sector 6, Bucuresti
Distribuie