Sport Guru Bucuresti - Service biciclete

Service ski & snowboard

Pentru a ne ridica la cele mai inalte standarde toate operatiunile de service se desfasoara pe masini Wintersteiger, lider mondial in domeniu, iar toate materialele si consumabilele pe care le folosim in operatiunile de service sunt de cea mai inalta calitate, brandul TOKO fiind de asemenea lider mondial. Echipa tehnica care lucreaza pe aceste masini a fost instruita in cele mai mici amanunte de compania Wintersteiger.

Etapele operatiunii de reconditionare

1. Pregatirea echipamentului

Aceasta operatiune consta in pregatirea schiului/placii de snowboard prin curatarea, rectificarea si refacerea planeitatii talpii pe banda de slefuire a masinii Wintersteiger Sigma SBI. Acolo unde este cazul se vor demonta si remonta legaturile.

2. Umplerea cu cofix a zgarieturilor

Consta in umplerea propriu-zisa cu cofix a zgarieturilor ramase dupa curatare, cu pistolul Wintersteiger Polyman. Imediat dupa aceasta se repeta operatiunea de slefuire executata anterior pe banda masinii Wintersteiger Sigma SBI, urmarindu-se netezirea si eliminarea surplusului de cofix care mai exista pe talpa.

3. Ascutirea canturilor laterale

Pentru ascutirea caturilor se foloseste componenta SEG a aparatului Sigma SBI. Unghiurile de ascutirea ale canturilor pot fi intre 87 si 90 grade.

4. Structurarea talpii

Consta in executarea operatiunii de formare a structurii talpii pe modulul pietrei cu diamant.

5. Ceruirea

Finalizarea operatiunilor de intretinere/reparare se efectueaza la masina Wintersteiger Waxjet. Cu ajutorul acestei masini schiul va capata forma finala si va fi pregatit de partie. Aceasta operatiune are doua faze: ceruirea propriu-zisa si lustruirea. Intreaga suprafata a talpii schiului va fi rulata pe cilindrul cu peria de nylon care ii va oferi imediat schiului/placii de snowboard un finisaj impecabil si un aspect ca si cel din ziua achizitionarii.

Galerie foto
  • ...
  • ...