Star Vet-clinica veterinara Bucuresti

Interventii chirurgie veterinara

Efectuam interventii atat pe tesuturi moi (aparat genital, aparat urinar, tub digestiv, piele) cat si chirurgii ortopedice,chirurgii oncologice.

Fiecare pacient beneficiaza de un protocol de anestezie si analgezie personalizat, in functie de specie, rasa, varsta si eventuale afectiuni. Pe tot parcursul interventiei, animalul este supravegheat de catre personalul specializat cu ajutorul aparaturii, masurandu-se frecventa cardiaca, gradul de oxigenare, tensiunea arteriala, ritmul cardiac, frecventa respiratorie si temperatura corporala. Pentru siguranta pacientului, montam un cateter intravenos pentru administrare de fluide si pentru interventie rapida in caz de urgenta.

Post-operator, animalul primeste analgezice pe o perioada de timp in functie de tipul de chirurgie, deoarece multiple studii recente au demonstrat ca durerea prelungeste durata de vindecare si ca nu este in nici un fel benefica pentru pacient.

Animalutul dumneavoastra se va intoarce acasa dupa ce a depasit perioada critica post-anestezie, treaz si capabil sa se deplaseze.

Galerie foto
  • ...