La Taifas, Restaurant - Bucuresti
Gulas
Când spui boia dulce si carne de vita, trebuie sa pomenesti si ceapa si ardeiul gras. Pentru ca toate acestea înseamna un gulas fierbinte, facut la ceaun si escortat obligatoriu de ceva palinca si un ardei iute.
            Galerie foto
        
        
        Categorii
    
        
                                            Ardei umpluti (1) 
                                            Coq au vin  (1) 
                                            Despre Restaurantul La Taifas (1) 
                                            Gulas  (1) 
                                            Midii in sos de vin (1) 
                                            Papanasi (1) 
                                            Placinta cu branza si stafide (1) 
                                            Savarine de casa (1) 
                                            Somon in sos de rodii (1) 
                                            Specialitati la gratar (1) 
            
        
        Date de contact
    
            
                0212127788; 0723197156
            
    
        
             
            Gheorghe Manu,  Nr. 16, sector 1 , Bucuresti
        
    
        Distribuie
    
    
