Terrainstal, Bucuresti Reparatii instalatii sanitare si termice

Instalator Aer Conditionat

Service aer conditionat Bucuresti si Ilfov, sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 – serviciu profesional furnizat de firma noastra. Va servim imediat sau pe baza de programare. Oferim servicii de montaj aparate de aer conditionat prin intermediul echipelor noastre operative.  Incarcam cu freon instalatia dvs mai veche si o putem verifica. Avem uneltele si expertiza necesara. Efectuam adaptari.  Va putem consilia in privinta achizitiei de echipamente/aparat aer conditionat:

Incarcari cu freon de la 348 lei ( in functie de cantitatea de freon folosita) – Verificare nivel freon pentru fiecare standard.

Curatare Aer Conditionat – Debacterizare – abordare profesionala cu unelte si solutii profi – unitate interioara / unitate exterioara / compresor – de la 248 lei

Revizie – verificare – instalatie de aer conditionat – de la 149 Lei

Acordam factura!

 

Pentru instalarea aerului conditionat aveti nevoie de un kit de instalare. Kitul de instalare poate fi inclus in pachetul echipamentului de aer conditionat sau poate fi achizitionat din alta parte. Pentru montajele programate prin firma noastra putem sa furnizam kituri si materiale auxialiare , cum ar fi : tuburi, cabluri.

Efectuam montaj aer conditionat pentru orice brand/model de echipament. Instalam aer conditionat de la Beko, Samsung, Daikin, Hermann, LG, Electrolux.

Iar acum o intrebare care sta pe buzele tuturor : Poate aerul conditionat sa constituie un risc de infectare cu virusi si bacterii? (de exemplu virusul gripal sau coronavirus ). Raspunsul logic si simplu: DA!, daca nu este iginienizat. Virusii si bacteriile se rapandesc prin aerosoli.(una din cai). Virusii sunt este “airborne”. Iata un articol care explica aceasta. Asfel echipa Terrainstal.ro recomanda:

Igienizare / de-bacterizare aer conditionat impotriva virusilor si a patogenilor:

  • Este esential sa igienizezi si sa dezinfectezi aerul conditionat. Aparatul de aer conditionat este depozitar de praf. O curatare profesionala a echipamentului poate sa faca diferinta pentru un confort sporit. Coronavirusul se poate ascunde (impregnat in praf)  in interiorul unitatii AC din camera si pe diverse suprafete ale acesteia . Astfel virusul poate fi expulzat in aerul din camera infectand pe cei care se afla acolo.
  • Deasemenea va sfatuim ca la finalul sezonului cald sa efectuati o mentenanta a aerului conditionat, (si pentru perioada de garantie). Verificarea si întretinere se face prin  curatarea filtrelor, curatarea unitatii interioare cu solutii speciale ce au ca scop dezinfectarea de particule si microbi (legionella pneumophila, #Coronavirus) si eliminarea mirosurilor neplacute, verificarea presiunii instalatiei si completarea cu agent frigorific unde este cazul, verificarea sistemelor de fixare ale ambelor unitati.      
Galerie foto
  • ...