Tetravet-cabinet veterinar-Bucuresti

Examene de laborator

În clinica noastră puteţi beneficia de o serie de examene de laborator executate cu aparatură de ultima generaţie. De asemenea, puteţi beneficia de o serie de examene efectuate de noi sau de colegii noştri specialişti, profesori universitari la Facultatea de Medicină Veterinară Bucureşti sau la Facultatea de Medicină Veterinară Spiru Haret.

 

În clinica noastră puteţi beneficia de o serie de examene de laborator executate cu aparatură de ultima generaţie. De asemenea, puteţi beneficia de o serie de examene efectuate de noi sau de colegii noştri specialişti, profesori universitari la Facultatea de Medicină Veterinară Bucureşti.

1. EXAMENE DE SÂNGE: cu rezultate rapide în 10 minute!

- hemoleucograma,

- examen biochimie sangvină

- hematologie

- teste serologice rapide pentru depistarea unor boli infecţioase 

(parvoviroze, jigodia sau boală Care, dirofilarioza, babesioza, giardia, etc) 

- coloraţii uzuale sau speciale din frotiuri de sânge

2. EXAMENE DE URINĂ: 

- biochimic, sediment , urocultura

3. EXAMENE DERMATOLOGICE

- raclate cutanate( examene din cruste, fire de păr, secreţii )însoţite de examene bacteriologice cu antibiograma, micologice, parazitologice 

4.EXAMENE HISTOPATOLOGICE ŞI CITOLOGICE: (în cazul ţesuturilor modificate sau tumorilor)

5.EXAMEN ECOGRAFIC: 

Examinarea cu ajutorul ultrasunetelor este cel mai la îndemână; examen de rutină, nedureros , necostisitor, inofensiv, folosit zilnic pentru completarea manoperelor comune de diagnostic, pentru controlul gestaţiei sau pentru preluarea de probe prin puncţie ecoghidată.

Galerie foto
  • ...