TopLevel - Birou Traduceri Bucuresti

Traduceri Specializate

ndiferent de domeniul de activitate sau de tipul documentului TopLevel Traduceri este SOLUTIA

Efectuam traduceri specializate din orice domeniu, cum ar fi Marketing, Juridic, Economic, Medical, Financiar, Industrie, Energie, IT si Software si multe altele. Pentru a putea traduce cu maxima acuratete documente provenite din aceste domenii, traducatorii nostri nu doar ca sunt niste experti desavarsiti in limbi straine, dar detin si cunostinte solide specifice domeniului in cauza. Astfel, o traducere specializata necesita mult mai multa atentie decat o traducere simpla, traducatorul trebuind sa aiba proprietatea termenilor stie exact intelesul lor cat si particularitatiile terminologiei in domeniul respectiv.

Echipa noastra de traducatori autorizati si specializati poate face traduceri din absolut toate domeniile si specializarile si din si in orice limba straina.

Marketing Cataloage / Prezentari de produse / Materiale publicitare / Campanii de marketing / Brosuri / Newsletter-e / Comunicare ... etc Juridic Contracte de vanzare-cumparare / Hotarari judecatoresti / Sentinte de divort / Acte notariale / Contracte / Imputerniciri / Documente pentru instantele de judecata ... etc Economic Documente si rapoarte contabile / Caiete de sarcini / Planuri de afaceri / Expertize contabile / Proiecte de finantare / Dosare de credit / Evaluari / Rapoarte de audit / Dosare de credit ... etc Medical Rezultate si examene medicale de orice tip / Fise si scrisori medicale / Scheme de tratament / Prospecte medicamente / Instructiuni echipamente ... etc IT si Software Programe si manuale de utlizare / Website-uri / Documentatii pt hardware si software / Tutoriale / Lucrari cercetare si dezvoltare ... etc Industrie Proiecte / Manuale de utilizare echipamente / Fise tehnice / Literatura de specialitate / Norme si directive / Instructiuni de montaj si punere in functiune ... etc

Galerie foto
  • ...