Centrul de meditatii T.O.P. - Centrul de meditatii pentru Tineri si Orientare Profesionala

Club de conversatie

Centrul de meditatii T.O.P. organizeaza club de conversatie pentru persoanele care doresc sa exerseze discursul oral in limba engleza.

 

Grupurile de discutie vor avea o tema si un moderator astfel incat sa formam un mediu prietenos si distractiv unde fiecare participant va avea ocazia sa isi prezinte punctul de vedere. Fiecare participant va fi implicat in discutie prin jocuri, aplicatii interactive si instrumente audio-video. Grupele sunt organizate in functie de varsta si nivel de cunoastere.

 

Ce este un club de conversatie?

 

Clubul de convesatie este o modalitate distractiva si porductiva de a pune in practica notiunile gramaticale invatate, sau pur si simplu o modalitatea de a-ti exersa fluenta si corectitudinea in exprimarea orala.

 

Cluburile de conversatie se axeaza pe dezvoltarea abilitatilor de comunicare prin vorbire, dar si pe dezvoltarea abilitatilor de ascultare .

 

In general, cluburile de conversatie nu pun accent pe notiunile gramaticale, ci pe explorarea notiunilor functionale si tematice, sesiunile fiind organizate pe o mare varietate de teme, intr-o gama variata de contexte, cum ar fi : interactiuni sociale, relatarea povestirilor, discutarea pasiunilor proprii sau evenimente din viata de zi cu zi.

 

Participarea la un club de conversatie te va ajuta sa:

•             Inveti sa relatezi situatii in mod efficient

•             Inveti sa socializezi si sa relationezi

•             Descoperi cum sa-ti exprimi propriile opinii

•             Gestionezi situtii diverse cu mai mare usurinta.

 

Avantajele unui club de conversatie sunt, printe altele, si interactionarea cu persoane noi, caractere diferite , idei diferite, modalitate prin care noi provocari se ivesc, devenind astfel o buna metoda de autoeducatie si de dezvoltare personala.

 

Cu sigurata au fost situatii In care ti-ai droit sa transmit o idee si nu ai stiut cum , sau nu ai transmis mesajul dorit, asadar o conversatie asistata de un trainer specializat te va ajuta sa inveti cum sa constuiesti si sa sustii un discurs invingator in orice situatie, fie ca vorbim de viata profesionala, academica sau personala.

 

Participand la dezbateri vei invata tehici de vorbire in public, analiza, ascultare active si argumetare pe care le vei pune in practica prin dezbatera unor teme diverse cu grad de complexitate diferit.

 

 

Pachet valabil pentru participarea unei persoane, pentru grup organizat se ofera reduceri, nu ezitati sa ne contactati. Centrul de meditatii TOP asigura toate materialele si echipamentele necesare desfasurarii atelierului in cele mai bune conditii.

Galerie foto
  • ...