TQ Dent -clinica stomatologica-Bucuresti

Servicii Cosmetica dentara

Estetica dentara este arta si stiinta de a crea zambete frumoase.

Un zambet frumos si stralucitor este un atu atat personal cat si profesional la orice varsta, iar acesta poate creste inceredea in sine, poate face o persoana sa se simta minunat si poate imbunatati viata sociala si profesionala a acesteia.

Estetica dentara a evoluat de-a lungul timpului de la simpla inlocuire si restaurara a dintilor deteriorati pana la tratamente complexe ce acopera o gama larga de proceduri estetice. Astazi exista nenumarate optiuni pentru imbunatatirea zambetului, precum tratamente de albire, fatetari cosmetice si de compozit, refacerea protetica din portelan dentar a dintilor frontali distrusi de carii sau fracturi, fluorizari dentare si mult mai multe. Tehnologia stomatologica moderna si specializarea medicilor stomatologi fac ca aceste tehnici sa fie tot mai solicitate.

Durata unui tratament de cosmetica dentara poate varia in functie de procedurile necesare si de rezultatele ce se doresc a fi obtinute. Medicul specialist in estetica dentara trebuie sa fie pe langa un foarte bun profesionist si un foarte bun psiholog pentru a putea intelege perceptia pacientului despre frumos si pentru a putea gasi cea mai buna metoda de tratament pentru ca rezultatele sa fie cele asteptate.

Stim ca nevoile dentare ale fiecarei persoane sunt unice iar echipa de medici de la Tq-Dent le respecta pe fiecare dintre ele pentru a va oferi un amestec unic de ingrijire, confort si cele mai avansate proceduri stomatologice existente astazi. In clinica noastra veti intalni o echipa de medici pregatita sa inteleaga problema si sa gaseasca o rezolvare adaptata asteptarilor dumneavoastra atat din punct de vedere estetic cat si functional. Fie ca va doriti o „reintinerire” a zambetului sau o transformare completa, echipa noastra va va ajuta sa obtineti zambetul stralucitor la care ati visat intotdeauna.

Serviciile noastre Echipa noastra de medici dentisti pe care o veti intalni la clinica noastra este foarte bine instruita pentru a va oferi servcii de cea mai buna calitate folosind cele mai noi tehnologii, intr-o atmosfera foarte confortabila si placuta.

Galerie foto
  • ...