Tractari Auto Ilfov, Bucuresti

Tractari auto Bucuresti

Ar fi atat de simplu sa iti spunem si noi ca avem preturi de la 39 lei doar ca sa afli ca sunt mult mai mari atunci cand suni. Insa noi credem cu tarie ca respectul si sinceritatea conteaza in orice relatie si suntem convinsi ca avem dreptate atunci cand iti garantam cel mai bun raport pret/calitate de pe piata pentru tractari auto in Bucuresti si zonele limitrofe!

Suntem una dintre primele companii de tractari auto Bucuresti, cu peste 17 ani de experienta si peste 20.000 de clienti multumiti. De-a lungul timpului ne-am luptat sa ne pastram angajatii fiind convinsi ca experienta lor conteaza enorm de mult in astfel de situatii.

Detinem 5 autospeciale pentru tractari auto Bucuresti, de la platforme fixe de diferite dimensiuni si platforma hidraulica pana la autospeciala cu macara rotativa ce poate ridica pana la 3 tone.

Autospecialele noastre stationeaza strategic pentru a-ti garanta cel mai rapid timp de interventie pentru tractari auto Bucuresti si zonele limitrofe.

Lucram NON-STOP pentru tine, poti fi sigur ca telefonul nostru este deschis si angajatii nostri sunt pregatiti sa vina in ajutorul tau indiferent ca ploua sau este frumos afara.

Galerie foto
  • ...