SMME Traduceri autorizate Bucuresti

Servicii de traduceri autorizate Bucuresti

Unul dintre cele mai solicitate servicii oferite de firma noastra, tînând seama de larga deschidere europeana actuala, îl reprezinta serviciul de traducere.

Acesta se adreseaza, ca de altfel toate serviciile noastre, atât persoanelor fizice, cât si celor juridice, institutii si companii.

Traducerile sunt utile tuturor acelora care au sau intentioneaza sa initieze un contact interlingvistic.

Traducatorii nostri acopera o gama variata de domenii, cum ar fi juridic, tehnic, medical, economic, agricol.

Numarul mare de traducatori si buna pregatire a acestora, însotite de o importanta experienta constituie resursele necesare pentru a traduce un numar mare de pagini pe zi. Folosim CAT-tools în functie de solicitarile clientului, dar si de necesitatile impuse de text

În afara de servicii de calitate, de livrare prompta si respectarea termenelor stabilite, centrul nostru este oricând dispus la negocieri directe, oferind discount-uri importante clientilor fideli sau acelor clienti care au un volum mare de traducere, fie ei si la prima colaborare cu firma noastra.

Serviciul efectiv de traducere  poate fi însotit de serviciu de corectura si de tehnoredactare. Astfel ca putem afirma ca oferim întreaga gama de servicii necesare
 
pentru transpunerea unui document dintr-o limba în alta, în forma identica cu originalul sau în orice alta forma solicitata de beneficiar.

Serviciile oferite pe acest segment includ traducere, retroversiune sau chiar traducere cross (traducerea unui material dintr-o limba straîna într-o alta limba straîna), toate la acelasi standard  de calitate, efectuate cu profesionalism si în termen.

Apelând la serviciile noastre de traduceri autorizate Bucuresti, veti depasi bariera comunicarii si întelegerii, indiferent de limba straîna, putând sa va concentrati asupra fondului, caci de forma ne vom îngriji noi!

Acoperim un numar mare de limbi straine,  care includ un numai limbile europene, ci si pe cele din afara spatiului european.

Puteti apela oricând la noi pentru traduceri autorizate si legalizate Bucuresti si Ilfov în si din:

Engleza, daneza, germana, franceza, italiana, spaniola, portugheza, maghiara, greaca, poloneza, rusa, bulgara, ceha, slovaca, slovena, croata, sârba, olandeza, norvegiana, finlandeza, turca, suedeza, albaneza, macedoneana, bosniaca,  letona, estona, lituaniana, thailandeza, chineza, japoneza, araba, ebraica

Pentru limbile rare ( letona, estona, lituaniana, bosniaca, thailandeza) avem colaborari cu traducatori, intrepreti si centre de traduceri Bucuresti si Ilfov din straînatate, astfel încât sa putem acoperi întreaga paleta de solicitari.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0728296616; 0728296617; 0728294095
Splaiul Independentei, nr. 2K, sc. 1, mezanin, cam 8, Sector 3
Distribuie