Transport Regie - Transport marfa, mobila si altele Bucuresti

Transport bagaje

Transportul de bagaje poate fi o provocare atunci când aveti nevoie sa mutati obiecte multe, grele sau voluminoase. Firma noastra de transport ofera solutii pentru transportul de bagaje cu dube de 3.5 tone, cu sau fara ajutor la manipulare.

“Nimeni nu are mai mare grija de bagajele tale ca tine." 
Suntem o echipa de oameni care întelege cât de important este pentru dvs. ca obiectele personale sa fie tratate cu grija si atentie în timpul procesului de mutare. Desi suntem aici pentru a va ajuta, credem ca nimeni nu are mai mare grija de bagajele dumneavoastra ca dvs. De aceea, colaboram îndeaproape cu clientii nostri, pentru a ne asigura ca fiecare obiect este ambalat si manipulat în deplina siguranta si ajunge la destinatie în cele mai bune conditii.
Oferim o gama completa de servicii de mutare, inclusiv ambalarea obiectelor, încarcarea si descarcarea acestora, transportul si depozitarea temporara a obiectelor. Echipa noastra de experti în mutari are experienta în manipularea cu grija a obiectelor fragile si valoroase si este instruita sa foloseasca cele mai bune tehnici si echipamente pentru a va ajuta sa va mutati în siguranta si eficient.
Indiferent daca mutati obiecte personale sau afaceri, suntem aici pentru a va ajuta sa va mutati cu succes. De asemenea chiar daca alegeti sa va transportati singuri bunurile, soferul va asigura consultanta in asigurarea cu chingi a obiectelor grele si in asezarea eficienta a cestora in masina.

Contactati-ne astazi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de mutare si cum putem ajuta la mutarea obiectelor dvs. în siguranta.

 
Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722533031; 0764943357
Bd. Iuliu Maniu, Nr. 79, Sector 6, Bucuresti
Distribuie