Tu Estilo Beauty Studio - Salon de infrumusetare Bucuresti

Epilare definitiva

Ce este epilarea definitivă prin SHR?

Epilarea definitivă este tot mai populară în ultimii ani, dar odată cu popularitatea sa, s-au dezvoltat și noi tehnologii și metode de îmbunătățirea experienței utilizatorului. Epilarea definitivă prin SHR, este tehnologia aleasa de salonul Tu Estilo Beauty StudioEpilarea definitivă prin SHR este cea mai nouă și eficientă tehnologie de epilare definitivă. Aceasta îți asigură o piele netedă, costuri reduse și făra durere. Epilare definitivă prin SHR nu are efecte adverse și poate fi utilizată și de persoanele care au fost la plajă sau la solar, fără ca în urma procedurii pielea, să prezinte inflamații sau roșeală severă.

Cine oferă servicii de epilare definitivă prin SHR?

Vino la Tu Estilo Beauty Studio și beneficiază de serviciile de epilare definitivă prin SHR. Vei avea parte de un mediu prietenos, de personal bine instruit și atent la nevoile tale, precum și de aparate de ultimă generație.  

Salonul nostru este situat în zona Dristor, la 5 minute de stația de metrou Dristor. Pentru a ajunge la Tu Estilo Beauty Studio poți utiliza mijloacele de transport în comun (metrou, RATB și tramvai) sau cu autoturismul personal. Adresa și datele de contact e găsești aici.

Cine poate beneficia de epilare definitivă prin tehnologia SHR?

Epilare definitivă SHR pentru femei

Dacă ești femeie și epilarea este o parte integrată a ritualului tău de frumusețe, poți alege epilarea definitivă SHR pentru față și pentru diferite părți ale corpului tău. Chiar dacă până acum ai recurs la metode convenționale de epilare, epilarea definitivă prin SHR este cea mai eficientă. Aceasta te scapă definitiv de părul de pe corp și față, contrar miturilor existente, cum că pe anumite părți  ale corpului părul ar reapărea. Tehnologia SHR funcționeza chiar si la persoanele care au parul deschis la culoare.

Epilare definitivă SHR pentru bărbați

Printre preocupările de înfrumusețare ale bărbaților, cele mai frecvente sunt cele legate de podoaba capilară (de pierderea părului); iar la cealaltă extremă sunt bărbații care au prea mult păr în anumite zone ale corpului și doresc să scape de el. Chiar dacă pentru un procent din populația masculină, părul pe corp este semn de masculinitate, există extrem de mulți bărbați care vă existența părului pe corp ca fiind inestetică și neigienică.

Serviciile de epilare SHR, oferite de Tu Estilo Beauty Studio sunt special gândite pentru cea de-a doua categorie de bărbați. Această tehnologie are rezultate chiar și în cazul firului de păr mai gros. Bărbații ar trebui să aleagă această tehnologie, deoarece nu este dureroasă,are rezultate minunate, are un sistem integrat de răcire în sondă, utilizează o tehnica confortabil a mișcărilor și  un nivel de energie scăzut pentru a obține rezultate de durată. 

 Pentru bărbați realizăm epilare definitivă pentru următoarele zone ale corpului: axilă, abdomen, lombar și piept.

Mai jos vezi prețurile standard și imediat sub găsești un link unde poți vedea dacă sunt vouchere, reduceri sau promoții disponibile în aceasta perioadă. 

Epilarea definitiva prin lumina intens pulsata cu tehnologia SHR care vine cu rezultate garantate, oferind o epilare fara durere, rapida si eficienta. Prin aceasta metoda care actioneaza direct asupra foliculilor, se pot epila eficient si definitiv zonele cu par des si gros si chiar zonele cu par rar si subtire. Efectele metodelor traditionale de epilare palesc in fata rezultatelor obtinute cu tehnologia de epilare definitiva cu IPL. Dupa numarul recomandat de sedinte, pielea este curatata complet, iar foliculii vor disparea chiar si din zonele mai dificile. Daca metodele traditionale ofera o "libertate" de doar cateva zile sau saptamani, si acestea obtinute cu efort si deseori durere, epilarea definitiva prin IPL elimina total nevoia de a mai reveni asupra anumitor zone.

Epilare definitivăAbonamentAbonament - 4 ședințe20% discountAbonament - 6 ședințe30% discountAbonament - 8 ședințe45% discountProceduriZonapreț / zonă / ședințăMustata / barbie80 leiPometi80 leiPerciuni / intersprancenos80 leiGat100 leiFata complet (mustata+barba+perciuni)200 leiAxila - ambele femei / barbati110 lei / 150 lei Umeri200 leiOmoplati200 leiDorsal (de la ceafa pana la mijocul spatelui)200 leiLombar (de la mijlocul spatelui pana la fesieri) femei / barbati130 lei / 200 leiSpate complet (ceafa + umeri +dorsal + lombar)500 leiAbdomen femei / barbati130 lei / 200 leiPiept femei / barbati130 lei / 300 leiBrate - lung230 leiMana - ambele80 leiFese170 leiInterfesier80 leiBikini line100 leiIntim170 leiInghinal total300 leiPicioare - scurt230 leiPicioare - lung

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...