UltraPVC - Service si remediere tamplarie termopan, Bucuresti

Garnitura termopan Ultra 9000

Garnitura termopan este una dintre cele mai importante componente ce asigura etansarea unei ferestre. Rolul garniturii este de a asigura o zona de contact perfect cu rama de termopan. Totusi, in timp, o garnitura de slaba calitate imbatraneste. Din acest motiv, compania noastra a lansat gama de garnituri PREMIUM tipul Ultra 9000. Aceasta este o garnitura produsa din cauciuc natural ce poseda proprietati de elasticitate superioare ce ii confera rezistenta la schimbarile de termperatura, etansand corespunzator atat pe timpul iernilor geroase, cat si in timpul verilor calduroase.

Simptome garnitura termopan imbatranita

  •  se aude zgomot din exterior
  • "sufla vantul" prin zona de inchidere
  • incaperea nu se mai incalzeste eficient iarna
  • apa de ploaie patrunde in camera
  • in zilele cu vant perdeaua adiacenta ferestrei se misca sau "flutura"

Cum reparam o garnitura termopan?

Garnitura standard, fiind din cauciuc sintetic (EPDM), nu mai poate fi reparata sau regenerata. In schimb, poate fi inlocuita. In medie, garniturile standard cu care vin ferestrele echipate din fabrica, au o durata de viata de 3 – 5 ani. Dupa aceasta perioada, fereastra prezinta simptomele specifice de lipsa de etansare.

Care garnitura termopan este cea mai buna?

In general, garniturile din cauciuc natural au o etansare superioara fata de garniturile clasice din cauciuc sintetic (EPDM). Pentru ferestrele termopan din PVC recomandam garnitura de etansare de gama premium – Ultra 9000. Aceasta este compatibila cu toate ferestrele termopan din PVC si asigura o etansare superioara atat pe timpul verilor toride cat si pe timpul iernilor geroase.

Inlocuire garnitura termopan

  • servicii profesionale de inlocuire garnituri termopan uzate cu gama Ultra 9000, fara deranj, praf sau mizerie in casa
  • servicii complementare de reglaj, calare si gresare a feroneriei termopanin vederea asigurarii etansarii maxime
  • servicii de consultanta si indrumare in alegerea solutiei optime pentru reabilitarea termica a ferestrelor si usilor termopan, bazate pe bugetul hotarat de tine

Pret inlocuire garnitura termopan?

Garnitura Ultra 9000 are un pret de 11lei / metru liniar, TVA si manopera de montaj incluse. Schimbandu-se atat pe toc, cat si pe cercevea (partile ce se deschid), putem afla cantitatea necesara inmultind cu 2 (doi), perimetrul fiecarei parti ce se deschide. Astfel ca, pentru o fereastra de:

60 cm latime / 100cm inaltime

avem un perimetru de 3.2 X 2 = 6.4 metrii liniari, necesar de garnitura.

6.4ml X 11lei = 70.4 lei.

Astfel, costul inlocuirii garniturii vechi cu garnitura Ultra 9000 pentru o fereastra ca cea din exemplu, va fi de doar 70.4lei, manopera de montaj inclusa in pret. Doar atat pentru a reda ferestrei tale etansarea pe care o avea de noua. Poti beneficia si tu de serviciile premium oferite de UltraPVC. Incearca chiar acum!

Galerie foto
  • ...