United Modules System - Hidroizolatii acoperis, terase circulabile, Voluntari / Ilfov

Hidroizolatii hale industriale

Hidroizolatii hale industriale!  SC UNITED MODULES SYSTEM SRL ofera solutii complete de hidroizolatii pentru hale industrialeagricoledepozite si alte cladiri de mari dimensiuni. Hidroizolarea acoperisului sau terasei halei industriale este necesara pentru asigurarea protectiei impotriva intemperiilor.

Fie ca este vorba de o hala cu structura metalica, de beton sau mixta, avem solutii de hidroizolatii de ultima generatie, disponibile in cel mai scurt timp.

Firma noastra are onoarea de a desface si instala hidroizolatii produse de firma americana Firestone, lider mondial detasat pe acest segment.

Iata solutiile noastre pentru acoperisuri cu panta redusa (hidroizolatii hale industriale):

 

Hidroizolatii hale industriale cu membrana EPDM

 

Membrana EPDM de la Firestone ofera o hidroizolatie perfecta, superioara oricarei alte variante disponibile pe plan mondial(hidroizoleaza perfect si fundatii, pvnite sau beciuri). Instalata pe sute de mii de acoperisuri industriale din lume, acest tip de membrana se remarca prin faptul ca este, practic, ca noua si dupa 30 de ani de la instalare.

Ethylene propylene diene monomer (EPDM) este un elastomer cu proprietati remarcabile, care rezista la temperaturi de peste 200 de grade Celsius. In acelasi timp, isi pastreaza proprietatile si poate fi instalat cu usurinta pe orice vreme, chiar si la minus 40 de grade.

Cunoscuta ca avand cele mai dure standarde de productie si testare din lume, firma americana va ofera un produs fara concurenta, cu multiple avantaje.

 

Hidroizolatii hale industriale – Avantajele EPDM RubberGard®

 

  • produsa in foi de mari dimensiuni, acest tip de membrana nu necesita multe lipiri
  • este foarte adaptabila oricarui tip de suprafata
  • este usoara si poate fi instalata rapid oricand, indiferent de conditiile meteo
  • nu are nevoie de intretinere
  • nu polueaza, este ecologica si usor reciclabila
  • rezista ca noua si peste 3 decenii, avand o durabilitate iesita din comun fata de intemperii, radiatii UV, substante chimice, ozon, apa, abur
  • raport pret-calitate avantajos

 

Hidroizolatii hale industriale cu membrana UltraPly TPO

 

TPO (poliolefin termoplastic) este un polimer flexibil in mod natural, usor reciclabil, ideal pentru suprafetele neregulate.

Atunci cand cautati pe internet ”hidroizolatii hale industriale” trebuie sa aveti in vedere ca nu toate membranele TPO ofera aceeasi performanta.

Firestone este lider mondial al calitatii si la capitolul hidroizolatii hale industriale cu TPO.

TPO are toate avantajele PVC,  insa fara neajunsurile acestuia, ceea ce se traduce printr-un raport calitate-pret mai avantajos. In plus, acesta combina rezistenta cauciucului sintetic cu capacitatea de sudare la cald a termoplasticului.

 

Hidroizolatii hale industriale – Avantajele Ultra Ply TPO

 

  • spre deosebire de PVC, acest tip de polimer este rezistent atat la temperaturi inalte, cat si scazute
  • nu este sensibil la radiatii UV si microorganisme
  • este deosebit de durabil
  • are o rezistenta exceptionala la ozon si substante chimice
  • variantele deschise la culoare reflecta razele solare, fiind o solutie eficienta de a imbunatati eficienta energetica a cladirii
  • se sudeaza la cald, ceea ce inseamna o imbinare omogena si deosebit de durabila
  • este ecologica si usor reciclabila
  • combinatie de plastic si cauciuc, acest tip de hidroizolatie pentru hale industriale este alegerea numarul 1 in SUA cand vine vorba de acoperisuri comerciale.

 

Hidroizolatii hale industriale – Unde ne gasiti

 

Pentru mai multe informatii despre calitatile acestor tipuri de hidroizolatii pentru acoperisurile halelor industrale va rugam sa accesati site-ul nostru.

Realizam si lucrai de hidroizolare a containerelor modulare, acoperisurilor solare, acoperisurilor verzi sau reparatiii pentru acoperisuri de tabla.

Putem efectua lucrari de hidroizolatii hale industriale nu doar in Bucuresti, ci si in principalele orase din tara. Printre acestea se numara Timisoara, Cluj, Sibiu, Brasov, Iasi, Constanta, Craiova, Oradea, Arad, Bacau.

Galerie foto
  • ...