UP Interiors - Usi, parchet, ferestre, scari din lemn, Bucuresti

Ferestre, usi armonice si obloane din lemn stratificat

Datorita aspectului lor dar si din ratiuni ecologice, ferestrele din lemn sunt o excelenta alternativa la ferestrele din PVC. Lemnul este o materie prima care aduce nu numai caldura si naturalete în camere, dar are si un efect bun asupra sanatatii noastre.

?

Ferestrele din lemn au o eficienta energetica ridicata,  izoleaza eficient împotriva zgomotului extern si asigura o izolare termica excelenta. Aceste produse au, de asemenea, o structura mai rigida decât ferestrele din PVC, deoarece sunt realizate din trei sau patru straturi de lemn. Profilurile construite în acest fel nu distorsioneaza sub influenta schimbarilor de clima. În timpul productiei, se elimina defectele naturale ale lemnului, ceea ce creste semnificativ durabilitatea ferestrelor. Ferestrele cu eficienta energetica din lemn pot fi, de asemenea, fabricate într-o mare varietate de forme, iar culoarea lor poate fi schimbata în timpul utilizarii.

 

Ferestrele din lemn sunt produse ecologice nu numai datorita materialului natural din care sunt confectionate, ci si datorita utilizarii vopselelor pe baza de apa. Tehnologiile inovatoare pentru prelucrarea lemnului utilizate de catre POL-SKONE au permis sa devina unul dintre cei mai mari producatori de ferestre din lemn din Polonia. 

Datorita utilizarii materiile prime de calitate ridicata, ferestrele din lemn stratificat POL-SKONE sunt rezistente la toate conditiile atmosferice si, prin urmare, recunoscute in toata Europa.

Galerie foto
  • ...
  • ...