Ambiental Top Glass - Usi sticla, placari, compartimentari sticla, Bucuresti

Sticla securizata la comanda

Pentru acest produs personalizat oferim gratuit consultanta  si  proiectare.Servicii suplimentare:expediere in tara in ambalaje personalizate prin Curier :  se calculeaza automat pe pagina de finalizare a comenzii;transport in Bucuresti : 150-200 RON in functie de distanta;Pentru acest produs nu putem oferi masuratori si montaje, prin urmare putem lucra numai pe cotele si schitele furnizate de dvs.

Sticla securizata sau intarita este produsa prin incalzirea sticlei la o temperatura la care aceasta incepe sa se inmoaie. Suprafetele externe sunt atunci racite cu rapiditate, creand astfel o compresie puternica. Procesul de incalzire urmat de cel de racire este efectuat controlat electronic, iar parametrii dupa care se realizeaza  acest proces influenteaza fundamental calitatea geamului securizat.

Rezistenta sa la indoire este  mai mare decat a sticlei normale si de aceea este folosita in aplicatii unde se impune strangerea mecanica a diverselor piese metalice pe sticla. Daca se sparge, se fractureaza in cioburi foarte mici, inofensive, astfel fiind asigurata securitatea si siguranta persoanelor care pot veni in contact cu sticla.

Galerie foto
  • ...