Vet Stil Consult-cabinet veterinar-Bucuresti

Consultatii

Cabinetul veterinar Vet Stil Consult ofera consultatii in functie de necesitatile animalului: pentru juniori, seniori, de rutina sau de specialitate. Pentru cei care nu au un prieten necuvantator inca langa ei dar isi doresc acest lucru le oferim consiliere.

In cadrul consultatiilor pentru juniori veti primii informatii privind deparazitarile interne si externe, vaccinarile, alimentatia corespunzatoare insotita de suplimentele vitamino-minerale, sfaturi utile cresterii lui, dar si despre sterilizare. Seniorii au nevoie de o terapie adjuvanta care sa ii asigure confortul necesar varstei inaintate.

Controalele de rutina sunt necesare pentru o preventie a eventualele probleme de sanatate, de aceea este obligatoriu sa se faca de minim 2 ori pe an. In acest fel se poate face o evaluare completa a starii de sanatate a animalutului.

Controalele de specialitate sunt obligatorii cand proprietarul sesizeaza o modificare in comportamentul animalutului. Dorim din partea propietarilor o corecta si completa relatare a acestor modificari in vederea stabilirii diagnosticului corect si adoptarea unui tratament adecvat.

Galerie foto
  • ...