Vdg Polaris, Bucuresti - Desfundare canale, vidanjare

Desfundare canalizare

Canalizare infundata? Primele semne care ar trebui sa va dea de gandit sunt:

  •  

    Mirosul – primul semn – si cel mai neplacut

  •  

    Drenaj chiuveta – apa se scurge mai greu decat in mod normal din chiuveta Dvs.

  •  

    Drenaj toaleta – nivelul apei in toaleta foarte ridicat

Conductele de canalizare blocate sunt adevarate focare de infectie, pot produce mirosuri neplacute si pot refula in perioadele ploioase. Daca intampinati una dintre aceste probleme, contactati-ne astazi si situatia se va rezolva imediat.

In timp in interiorul tubulaturii de canalizare se depun grasimi, de aceea din cand in cand necesita un proces de desfundare a tubulaturi de canalizare. Primul semn ca ar trebui sa fie desfundata canalizarea este aparitia mirosurilor neplacute. In timp aceste depuneri reduc capacitatea conductei de preluare a apelor. In acest moment apa din chiuvete, cazi si toalete se va scurge mai greu. De aici pana la obturarea completa a tevii nu mai este decat un pas.

Infundarea canalizarii mai poate fi provocata si de namol si frunze acumulate in timp in canalizarea pluviala, dar si de radacinile copacilor, coroziune sau surpare. Puteti sta insa linistiti. Putem rezolva problema desfundari canalizari, indiferent care ar fi cauza.

Serviciile desfundare canalizare se presteaza cu furtunuri de inalta presiune aceasta fiind cea mai eficienta modalitate de curatare a tubulaturii de canal. Pentru aceasta sunt folosite diferite duze pentru inlaturarea blocajelor.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0727833114; Fax:0314105183
Str. Lucretiu Patrascanu, Nr.7, Secor 3, Bucuresti
Distribuie