Weex Global - Experti in domeniul financiar-contabil

Tax Camp

Unic în România, evenimentul Tax Camp organizat si coordonat de Horatiu Hagiu, este o “tabara” de contabilitate, fiscalitate si dezvoltare personala adresata în primul rând celor care sunt profesionisti, economisti si experti contabili, dar si tuturor oamenilor – a se citi antreprenori, actuali sau în devenire – care îsi doresc sa înteleaga si sa aplice, cu usurinta, cifre în viata cotidiana de business.

Evenimentul “Tax Camp” a fost conceput din pasiunea cunoscutului consultant fiscal Horatiu Hagiu.

Cu o experienta de peste 15 ani în domeniul serviciilor de contabilitate si expertiza, Horatiu a început aceasta serie de evenimente acum 10 ani.

Initial, Tax Camp a fost organizat strict pentru prieteni, iar într-un timp relativ scurt, prietenii fiscalitatii s-au înmultit, tabara devenind deja o traditie, ajunsa acum la cea de-a XX-a editie.

Astfel, la cererea participantilor pe care de mult îi numim “membri ai familiei Tax Camp” organizam câte 2 editii anuale.

Scopul acestui eveniment este acela de a aduce împreuna oameni cu aceleasi “hobby-uri”: contabilitatea si fiscalitatea, perfectionarea continua, socializarea, prietenia, cheful de distractie.

Ne dorim sa constientizam ca în acest domeniu unde schimbarile sunt continue si inevitabile, actualizarea si dezbaterea spetelor împreuna cu cele mai calificate nume din acest domeniu este o necesitate.

Galerie foto
  • ...