Baletul WOW Dance - dansatori profesionisti evenimente

Dansul / Valsul Mirilor cu Baletul WOW Dance

VALSUL MIRILOR

MOMENTUL SPECIAL AL SERII

La orice nunta, traditia spune ca mirii trebuie ”sa deschida” DANSUL cu VALSUL MIRESEI, moment in care toti invitatii privesc emotionati plutirea pe ARIPILE DANSULUI a dragostei celor doi.

VALSUL VIENEZ este dansul perfect pentru voi si pentru nunta care urmeaza. Cu siguranta doriti sa va surprindeti invitatii cu o coregrafie speciala care sa emotioneze pe toata lumea si sa impresioneze in acelasi timp. DANSUL MIRILOR este un moment unic al nuntii. Este primul moment in care voi doi puteti sa aratati cat de mult va iubiti și puteti demonstra ca sunteti o echipa puternica. PRIMUL DANS natural, frumos, cu pasi studiati, emanand incredere si dragoste poate  arata acest lucru. Nimic nu este mai frumos decat doi miri indragostiti care danseaza minunat in timp ce se privesc cu dragoste. Este un moment pe care vi-l veti amintiti peste ani si ani, atat Dumneavoastra, cat si membrii familiei, prietenii, colegii, invitatii.

Chiar daca nu aveti experienta si nu ati urmat pana acum nici un curs de dans, 6 lectii urmate sub indrumarea instructorilor de la WOW DANCE vor fi suficiente pentru a va deprinde cu pasii de baza ai stilului si mai ales, pentru a dansa cu naturalete dupa o coregrafie special creata pentru dumneavoastra. In cazul in care nu aveti deja o melodie aleasa, putem facem alegerea melodiei impreuna, sfatuindu-ne si alegand in functie de preferintele si personalitatea dumneavoastra.

Lectiile de dans va vor ajuta sa deprindeti pasii de baza ai stilului ales de dumneavoastra, pe melodia aleasa, apoi sa simtiti muzicalitatea necesara pentru a intelege mai bine ritmul piesei, sa capatati o tinuta specifica stilului ales si nu in ultimul rand sa stapaniti foarte bine coregrafia DANSULUI ce va da START-ul celei mai frumaose seri si nopti din viata Dumneavaostra. Acesta va fi unul dintre punctele culminante ale nuntii si pentru a deveni memorabil, depinde doar de NOI, de Dumneavoastra si de WOW Dance!

 

 www.wowdance.ro https://www.facebook.com/TrupaDeDansWOWDance

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...