Club Sportiv Yawara - Scoala de arte martiale Bucuresti

Clase copii

GRUPELE DE COPII sunt clasificate pe nivel tehnic. Varsta minima de inscriere este de 7 ani impliniti . Avem copii care participa la clase pentru agrement si copii care aspira la performanta.

ACS YAWARA participa la competitii atat in sistem WKF cat si in sistem SKIF, pe plan national si international.

KARATE-DO inseamna mai mult decat miscare fizica. Tehnicile de karate si autoaparare, extrem de complexe, precum si pregatirea fizica care este inclusa in antrenamentele de zi cu zi, modeleaza copilul si viitorul adolescent,iar mai tarziu adult, motric si psihic.

CE INVATAM LA KARATE ?

Pentru ca in karate scopul principal este AUTODEPASIRE . Spargerea oricaror bariere fizice sau emotionale, pentru atingerea obiectivelor. Astfel, ca acesti copii, de mici, invata sa faca fata provocarilor, succesului dar si insuccesului. Invata ca nu este suficient sa iti doresti, ci si ca trebuie sa muncesti corect, eficient si sustinut, pentru a atinge telul propus. Tot in Dojo invata sa capete o incredere realista in propriile forte.

La karate INVATA SA ISI FIXEZE OBIECTIVE REALISTE SI REALIZABILE. Invata sa repecte si sa se incadreze in termene. Invata sa gestioneze emotii, sa fie constienti de ceea ce fac si constiinciosi, dezvoltandu-si o putere de focusare deosebita.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0768655180
Bd. Chisinau, Nr. 1, et. 1, sector 2,
Distribuie